Mophie OUTRIDE promite sa inlocuiasca necesitatea achizitionarii unui Go Pro

  Mophie OUTRIDE este o noua carcasa pentru terminale iPhone care a fost lansata de catre celebrul producator Mophie, iar el sustine ca de indata ce o achizitionati eliminati necesitatea achizitionarii unei camere profesioniste GoPro. Cei de la Mophie spun ca aceasta carcasa, cu un unghi de vizibilitate de 170 de grade, poate fi utilizata pentru filmari subacvatice, insa este rezistenta si la “abuz”, iar statutul de carcasa speciala pentru fanii sporturilor extreme ar trebui sa fie mai mult decat o denumire pompoasa conceputa pentru promovare.

  • Free on the iTunes store, the OUTRIDE app is a place for the action sports community to search and share videos from around the globe, on-the-go:
  • Personal Profile—Get started by uploading a profile picture and adding in your location. From the personalized profile, users can view captured videos and photos, find and follow friends, and customize categories
  • Capture—Allows the user to shoot both vertically or horizontally
  • View—Custom settings allows for a unique viewing experience, and provides notifications of “friends” updates
  • Share—Community-based sharing allows users to discover new users and connect with the “mophie” community within the app and through other social networks

  Carcasa vine echipata cu un camera kit si o aplicatie pentru iOS, deci inregistrarile voastre vor fi usor partajate pe orice medii sociale cu ajutorul unei conexiuni de internet. In momentul de fata Mophie OUTRIDE este disponibila numai pentru precomanda la preturi cuprinse intre 130 – 150$.