Real Racing 3 si FIFA 13 au fost prezentate de EA Games si Firemint(Video)

[youtube]http://youtu.be/UmkYHZpel3Y[/youtube]

  Real Racing 3, continuarea celebrului Real Racing 2, a fost prezentat in cursul noptii trecute prin intermediul teaserului de mai sus. Noul joc dezvoltat de catre Firemint in colaborare cu o alta companie se anunta a fi cel mai bun joc de tip racing din App Store. Grafica pare a fi exceptionala, gameplay-ul va fi cel putin la fel de bun si EA Games pare sa aiba in mana un nou titlu care va genera vanzari de milioane de dolari in App Store-ul companiei Apple. Titlul va contine noi curse, masini noi si va permite afisarea a 22 de masini intr-o singura cursa, deci va avea nevoie de putere de procesare pe masura pentru a functiona fara probleme. Deocamdata se stie ca jocul urmeaza sa fie lansat pana la sfarsitul acestui an, deci mai avem de asteptat.

  Cel de-al doilea joc important anuntat de catre EA Games este FIFA 13 despre care am vorbit deja acum cateva saptamani de zile. Noua versiune a jocului va oferi utilizatorilor grafica mai buna, posibilitatea de a juca online impotriva prietenilor, mai multe functii si doua butoane noi. Primul buton va permite jucatorilor sa efectueze diverse trick-uri in fata adversarilor pentru a ii dribla, iar cel de-al doilea este dedicat apararii si la apasare cheama un al doilea aparator care va ajuta sa il deposedati le adversarul din fata voastra.

  Jocul va oferi utilizatorilor si posibilitatea de a schimba tactica/mentalitatea jucatorilor chiar in timpul jocului, insa desigur ca modului multiplayer este cel pe care toata lumea il asteapta. Deocamdata nu se stie cand va ajunge FIFA 13 in App Store, insa anul trecut titlul a fost lansat la sfarsitul lunii septembrie, deci ne putem astepta la un timeline asemanator, mai ales daca iPhone 5 va fi lansat pe 21 septembrie.