Apple ar putea dezvolta un nou model de surub asimetric

  Apple nu le recomanda utilizatorilor sa isi desfaca produsele si rareori se intampla ca un produs stricat, desfacut, si dus la reparat sa primeasca garantie daca utilizatorul recunoaste ca l-a desfacut sau daca angajatul Apple observa acest lucru. Pentru ca Apple nu doreste ca utilizatorii sa desfaca produsele, a conceput acum mai bine de un an de zile un nou set de suruburi pentru iPhone, suruburi care necesita surubelnite speciale pentru a fi desfacute. Acele suruburi au fost implementate si in Mac-uri, acum gasim aproape oriunde surubelnite speciale pentru ele asa ca Apple s-a gandut sa dezvolte alt model de surub.

  In imaginea de mai sus aveti un surub asimetric pe care se speculeaza ca Apple l-ar putea implementa in viitoarele sale produse. Imaginea ar fi fost publicata de cineva care ar fi obtinut-o de la departamentul de design al Apple, deci nu stim cat de reala este. Daca totusi Apple va face efortul de a implementa acest gen de suruburi in dispozitivele sale, atunci va va fi extrem de greu sa gasiti o surubelnita care sa el desfaca, dar asta numai in lunile imediat urmatoare lansarii.

18 COMENTARII

  1. Nu stiu de ce i-ar deranja asa de mult pe cei de la apple daca eu, posesor de de device apple , doresc sa imi “desfac” propriul meu device cumparat din banii mei . Treaba cu atata strictețe devine prea complicată si mulți vor incerca sa se “desparta” de ei.

  2. Ce tampenie… oricum nu va ganditi ca e prea complicat de deschis sau de facut o surubelnita pentru acel model de surub, nici macar nu trebuie sa contina toate canalele din aceea poza ci doar cele 2 sau 3 care cunt cele mai mari (canale).

  3. pai din cate vad eu ei nu iti vand decat placere de a sta pe ios lor, in rest tot ce ai le apartine chiar daca ai dat o caruta de bani ,rusine…rusine apple!!!

  4. Da, revenind cu picioarele pe pamant. De ce nu vrea Apple ca oamenii sa isi desfaca iDevice-urile? Pentru ca le strica si se duc dupa aia sa le schimbe pe banii Apple, de aia.

  5. in curand astia de la apple o sa faca luna pe pamant sa fim seriosi ,apa de baut apple nu isi fac? Mi se pare ca intra putin putin in zona ridicolului.

  6. si un tv sau un motor de masina poate fi desfacut foarte usor de toata lumea,dar asta nu inseamna ca oamenii o si fac.. daca il desfaci si il strici, obligatoriu lasi urme vizibile si atunci nu s-ar mai pune problema sa beneficiezi de garantie.