O treime dintre americani ar fi dispusi sa cumpere un televizor produs de Apple desi nu se afla in cautarea unui asemenea produs

  Zvonurile despre iPhone 5 si iPad Mini au facut uitat televizorul la care Apple ar lucra in momentul de fata, insa analistii americani readuc produsul in discutie printr-un studiu recent derulat in SUA. Cei de la Piper Jaffray sustin ca 49% dintre persoanele chestionate sunt interesate de un televizor Apple cu ecran de 42 inch, 12% si-ar pastra interesul daca pretul acestuia ar fi mai mare de 1500$ si 29% ar fi dispusi sa cumpere un televizor Apple in viitorul apropiat desi nu erau interesati sa faca o asemenea achizitie.

The level of interest generated by the ecosystem potential shows how powerful the Apple ecosystem has become, as demonstrated by the fact that 67% of all survey respondents interested in the TV owned an iPhone, iPad, or both,” said analyst Gene Munster. “The bigger theme that is emerging from this data point is Apple is becoming less a product and more of a platform company that consumers find increasingly more difficult to leave.

  Peste doua treimi dintre cei chestionati detin un iDevice, deci rezultatele sunt cat se poate de normale avand in vedere ca acele personae fac deja parte din ecosistemul companiei Apple. Desi analistii sunt convinsi ca cele 200 de persoane chestionate reprezinta o buna parte din populatia americana, nu cred ca un investitor isi va baza o investieie pe ele.

12 COMENTARII

  1. samsung au furat in trecut si de la sony,panasonic si philips cu tembelizoarele lor de 2 lei care una doua se stricau atunci acum nu stiu cum mai sunt dar nici pe degeaba sa-mi dai vreun produs samsung si nu as lua.deci baietii au experienta tare in domeniu asta.astia sunt ca guvernul romaniei care fura de la oamenii de rand si impart cu bogatii jegosi ai tarii.

  2. Octaviane sunt convins ca nici in ruptul capului nu ai lua un produs samsung,si daaa sunt foarte de 2 lei tv-urile lor,atat de proaste incat sunt no.1…..
    Samsung astia fac piese numai si numai de 2 lei,dar vezi pretenas ca iphoneul si ipadul tau sunt la origini tot samsung cu sigla apple….

  3. Nu inteleg atitudinea asta necorecta a oamenilor. Si eu sunt fan apple recunosc, dar totusi la televizoare in momentul de fata samsung sunt oarecum strong. Au mult de mancat si investit cei de la apple sa ii poata depasi in bransa asta.

  4. mai fratilor, de la a fi fanul unei firme sau al unui produs si pana la creierele spalate care au postat pana acum (dennis si octavian) este diferenta mare! altceva decat ca samsung fura nu mai puteti gandi! chiar nu intelegeti ca jumatate din componentele din iphone sunt produse de samsung? chiar nu vreti sa vedeti adevarul zilelor noastre cum ca samsung este lider detasat la vanzarile de tv-uri (lcd si led), ca este cel mai mare producator de paneluri lcd si led. iar daca apple va produce un asemenea tv mai mult ca sigur va avea multe componente samsung?
    PS @Octavian grea gramatica nu? “samsung au furat” este corect daca “e peste 50”.

  5. Cred ca a venit timpul sa se breveteze si televizorul.
    Sa vedeti de acum procese pe brevete la purici sau la mufa de antena 🙂

  6. de asta isi face Apple Tv sa il breveteze si sai dea in judecata pe samsung zicand ca ei lau inventat … sper ca Samsung a reusit sa breveteze colturile rotunde ale TV-ului ..

  7. Am avut ocazia sa ma joc saptamana trecuta cu un Smart TV Samsung. Mi-a placut cum se vede. Superb. Aici nu am ce sa le reprosez. La fel pe partea de voice si gesture recognition. Problema a aparut cand sa folosesc telecomenzile (exact, are doua!) ca sa pot scrie ceva in web browser … 5 min mi-a luat sa scriu o adresa. Foarte multe butoane, iar una dintre ele are touchpad sa poata fi folosita pe post de mouse. Ca sa treci de la o telecomanda la alta trebuie sa o “selectezi” pe cea cu care vrei sa lucrezi. Deci f greu de folosit. Comparativ, Apple TV-ul are o telecomanda cu 6 butoane cu care te misti prin meniuri si scrii foarte repede.

    Sper ca daca or sa scoata vreodata un televizor sa-l faca la fel de usor de folosit ca un iPhone si atunci da, or sa aiba succes la fel ca si cu iPhone-ul.

  8. @cosmin,este de cumparat telecomanda qwerty sau telecomanda wireless cu alea numai te joci
    vocal si gestual e naspa (si daca ar fi superavansate) nu le-as folosi
    ca imagine da lectii si la sony, etc