Iata cum se contrafac bateriile pentru telefoane mobile

  De fiecare data cand vorbim despre produse contrafacute vorbim despre China, o tara in care originalitatea nu este la mare pret printre cetateni. Daca v-am prezentat in trecut clone ale iDevice-urilor, ei bine astazi va prezint bateriile false care se produc pentru diversele telefoane mobile, sau chiar pentru iPhone-urile noastre. In China exista zeci/sute sau chiar mii de magazine in care bateriile contrafacute sunt vandute in numar mare catre chinezii interesati sa schimbe rapid si ieftin o baterie veche sau stricata.

Step one: They will find a battery that could fit your phone. If there isn’t a perfect match, they can “shrink or enlarge” the shape of the battery.

Step two: They need to fit a connector (which comes in a form of a long strip) onto the copper contact points of the battery, the extra length will be trimmed by scissors after the correct position is fixed.

Step three: In the end, they may add some final touches to make sure the battery fits into the phone nicely.

  Magazinele respective aduna baterii de pe la diversi producatori, fara ca marca sa conteze, iar in momentul in care un client intra in magazin cu un telefon, vanzatorul cauta o baterie care as se potriveasca exact dispozitivului, sau care sa fie aproape de a se potrivi. Bateria poate fi taiata pentru a intra in locasul din interiorul terminalului si pentru client nu conteaza daca bateria este facuta de producatorul telefonului sau de un alt comerciant, important este ca ea sa fie ieftina.

  In 5 minute orice comerciant face o baterie “compatibila” cu orice telefon, iar unii se lauda ca au vandut cateva zeci de mii de astfel de baterii de-a lungul vremii.