iOS 6 beta 4, autonomia bateriei si supraincalzirea

  Maine se implineste o saptamana de la lansarea iOS 6 beta 4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar foarte multi utilizatori s-au plans in aceasta perioada in legatura cu o problema pe care am intalnit-o destul de des la iDevice-uri. Vorbesc despre supraincalzirea componentelor interne, o problema care apare in general atunci cand va jucati sau folositi mult timp aplicatii care utilizeaza internetul ori GPS-ul. Se pare ca in iOS 6 beta 4 iDevice-urile se incalzesc ceva mai tare decat pe iOS 5 sau pe vechile versiuni ale iOS 6, lucru sesizat si de mine.

  In ceea ce priveste autonomia bateriei, am simtit o usoara imbunatatire fata de vechile versiuni ale iOS 6 beta si am observat ca destui utilizatori au remarcat exact acelasi lucru. Avand in vedere cele doua probleme puse in discutie, va intreb ce experienta aveti voi cu iOS 6 beta 4?

23 COMENTARII

  1. In momentul de fata bateria ma tine cam cu 30% mai mult iar de incins parca nu se mai incinge la fel de mult ca la versiunea 6.3. Am un iphone 4 de 16 gb ios 6.4.

  2. Daca imi spui cum sa-l pun imi dau si eu o parere…nu mai merge smecheria cu beta 1 peste 5.1.1 curat si dupa aia update la beta 3 sau 4 in cazul de fata 🙁 .

  3. Nu e locul dar trebuie sa iti multumesc zaone caci datorita tie bateria la iphone-ul meu rine cu 30 % mai mult datorita unei aplicatii recomandate de tine. Battsaver . Recomand cu caldura tuturor utilizatorilor de iphone ori ipad .

  4. Supraincalzire a aparatului! Unele block’uri in timp ce rulez aplicatiile si cam atat! Cu siguranta aceste carente vor fi reOlvate in versiunea finala a ios6 . Odata cu lansarea lui I5 pe 12 septembrie si in magazine pe 24 septembrie (Anglia,Germania,Franta si Japonia) La inceput nu eram foarte incantat de noua grafica a IOS 6 beta dar m-am obijnuit si acum privind in trecut pot spune ca arata mult mai bine acum!!!

  5. Zaone in safari nu se vad comentariile mele dar in aplicatie le vad . Este o problema de la mine sau de la tine? Si nu pot face comentarii din safari , mereu primesc mesaj de esuare trimitere mesaj.

  6. Experientele mele cu un 4S : La . beta 3 se incalzea groaznic la incarcare si destul de tare la utilizare , la beta 4 nu se mai incalzeste la incarcare rau si la utilizare parca mai putin. Nu stiu cum va tine bateria 2 zile ca la mine nu tine mai mult de dimineata pana seara (intr adevar cu 3g,push,location,wi fi totul pornit ca de aia am iphone nu nokia 3110), la beta 3 aveam un bug cand se intampla ca telefoanele date sau primite sa nu apara in call log si nu puteam da share contact by sms (nu aparea in sms) care acum s au rezolvat. Nu am jb 🙂