Castigatorii – Concurs: Castiga un tricou The Dark Knight Rises si 3 coduri gratuite pentru joc!

  Acum cateva saptamani de zile Gameloft a lansat in App Store The Dark Knight Rises, un joc facut special pentru filmul cu acelasi nume care este acum disponibil in cinematografe. Jocul a avut parte de o popularitate foarte mare in toate App Store-urile in care a fost lansat si acum impreuna cu Gameloft va ofer posibilitatea de a castiga un tricou tematic The Dark Night Rises si 3 coduri gratuite pentru aceasta aplicatie. Ce trebuie sa faceti pentru a castiga? Ei bine trebuie sa imi spuneti ce rol credeti ca vi s-ar potrivi in filmul The Dark Knight Rises si la terminarea concursului voi alege un castigator in baza raspunsurilor. Trebuie sa va folositi imaginatia pentru a lasa un comentariu cat mai descriptiv si atractiv pentru a ma convinge.

  Pe langa cerinta de mai sus trebuie sa :

  • ma urmatiri pe Facebook si pe Twitter;
  • sa dati un share(NU LIKE) sau un retweet acestui articol.

  Concursul se va incheia miercuri, 15.08.2012 la ora 20:00. Primul loc va castiga un tricou si un cod gratuit al jocului, iar urmatoarele doua locuri vor castiga cate un cod gratuit.

UPDATE: And the winners are….
Serban Teo – 1 tricou The Dark Knight Rises + 1 cod gratuit al jocului;
rundown – un cod gratuit al jocului;
Vlad – un cod gratuit al jocului.

Pretul initial:
Nume:
The Dark Knight Rises ™

5.49

s

 

 

 


Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games

 

Descriere: The epic conclusion to filmmaker Christopher Nolans Batman trilogy arrives on iPhone and iPad in the exclusive video game inspired by the movie.
THE EXCLUSIVE GAME INSPIRED BY THE DARK KNIGHT RISES
After being gone for eight years, Bruce Wayne gets back i…


Dimensiunea aplicatiei este: 819.2 Mb