O solutie de jailbreak pentru Apple TV 3 se afla in proces de dezvoltare

Apple TV 3

  Saptamana trecuta Pod2G ne anunta ca, din cate stie el, nimeni nu dezvolta o solutie de jailbreak pentru Apple TV 3, un dispozitiv care stiam ca va pune foarte multe probleme celor care vor incerca sa dezvolte o solutie de jailbreak. La aproape o saptamana de la anuntul lui Pod2G, iata ca afla lucruri noi, mai exact o echipa de hackeri lucreaza in momentul de fata la o solutie de jailbreak pentru Apple TV 3. Deocamdata nu se cunosc informatii despre persoanele care dezvolta solutia sau stadiul in care ea se afla, insa stim ca undeva cineva lucreaza la ea.

There is a group of very bright and talented individuals working on a lead that could result in a usable jailbreak for the 3rd gen Apple TV. While there is no telling how long this process could take, we remain optimistic that a jailbreak for this device will be available in the future. For the record, no one at FireCore is involved in the jailbreak discovery process.

  Daca aceasta “echipa necunoscuta” exista si lucreaza la dezvoltarea solutiei de jailbreak pentru Apple TV 3, atunci probabil vorbim de oameni din afara Dev Team/Chronic Dev Team. As vrea sa cred ca informatia este adevarata, insa ea nu vine de la persoane care au dezvoltat pana acum asemenea solutii de jailbreak, deci trebuie privita cu o oarecare detasare.