COCO – un gamepad simplu si util pentru iPhone si iPad(Video)

  La lunga lista a gamepad-urilor pentru iPhone adaugam de astazi si COCO, un dispozitiv simplu si intuitiv care deocamdata se afla intr-un proces de finantare prin intermediul website-ului kickstarter. COCO este practic o carcasa facuta sub forma unui gamepad, iPhone-ul fiind introdus in aceasta carcasa si alimentand butoanele fizice disponibile in ea. Carcasa are butoanele pe care le gasiti in mod normal intr-un gamepad si ele functioneaza fara probleme, insa doar intr-un set limitat de jocuri.

  Desi initial v-am vorbit doar despre iPhone, trebuie sa va spun ca gamepad-ul COCO functioneaz asi cu tableta iPad, aceasta fiind caracteristica prin care el se deosebeste de restul produselor asemanatoare disponibile pe piata. Partea proasta este ca doar 31 de jocuri sunt compatibile cu el, majoritatea nu sunt absolut deloc grozave, insa dezvoltatorii promit lucruri bune in viitor. COCO are nevoie de o suma foarte mare pentru a fi finantat, insa personal nu cred ca va ajunge in acel punct.

Daca totusi COCO va ajunge pe piata, el va fi disponibil pentru doar 35$. Acum sunt curios sa aflu daca ati fi dispusi sa achizitionati vreodata un asemenea gamepad.