Planuiesti sa achizitionezi un iPhone? Ar fi bine sa amani achizitia!

  Mai putin de o luna ne desparte de conferinta in care Apple urmeaza sa prezinte terminalul iPhone 5, insa lansarea oficiala ar putea avea loc putin mai tarziu decat se anticipa initial. Chiar si asa, multa lume incepe deja sa isi vanda actualele terminale iPhone pentru a achizitiona dispozitivul care urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna, iar cei care se gandeau sa cumpere un iPhone acum fie se razgandesc de buna voie, fie afla ca o achizitie nu este in beneficiul lor.

  Daca va ganditi sa achizitionati acum un iPhone nou de la un operator de telefonie mobila sau de la un magazin, va recomand sa amanati achizitia, sa mai strageti cativa bani si sa cumparati iPhone 5 peste aproximativ o luna si jumatate, cand acesta ar urma sa ajunga in Romania. A achizitiona acum un iPhone 4S nou reprezinta o greseala deoarece peste o luna si jumatate de zile(estimare aproximativa) veti plati un pret putin mai mare pe noul iPhone 5, un dispozitiv care va fi fara indoiala cu mult mai bun. Din punctul meu de vedere achizitionarea unui iPhone 4S nou acum, indiferent de la ce magazin, nu merita facuta.

  Daca aveati in plan sa cumparati un iPhone ieftin, poate ar fi bine sa mai asteptati cateva saptamani deoarece preturile se vor schimba foarte mult pe masura ce ne apropiem de lansarea iPhone 5 si tot mai multi oameni se vor grabi sa isi vanda terminalele.

  Prezentarea iPhone 5 este neoficial programata pentru data de 12 septembrie, lansarea din SUA ar urma sa aiba loc pe 21 septembrie, lansarea din Europa si restul lumii ar urma sa aiba loc pe 5 octombrie, iar la operatorii de telefonie mobila din Romania dispozitivul ar putea ajunge pe 5 octombrie, 19 octombrie, ori in noiembrie. Magazinele online din Romania vor avea terminalul in stoc la inceputul lunii octombrie.