Bulletin Pro iti va permite sa modifici Notifications Center-ul si bannerele de notificari exact asa cum iti doresti

  Bulletin Pro este un tweak care urmeaza sa fie lansat in zilele urmatoare in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti modifica atat Notifications Center-ul, cat si bannerele de notificari din iOS. Pentru inceput Bulletin Pro ne ofera optiunea de a redimensiona Notifications Center-ul, iar in imaginile din acest articol aveti prezentate toate optiunile. Practic puteti face notifications Center-ul mai subtire sau mai scurt, insa nu cred ca vreuna dintre optiuni va fi cu adevarat utila avand in vedere ca ecranul iPhone-ului este atat de mic incat utilitatea sistemului se pierde la redimensionare.

  Continuand cu optiunile va spun ca dupa ce micsorati Notifications Center-ul veti avea posibilitatea si de a ascunde anumite componente ale notificarilor vizibile in el, iar aici ma refer la iconitele, mesajele, data primirii sau titlurile notificarilor. Daca totusi nu va plage sa modificati Notifications Center-ul, atunci poate va place sa modificati bannerele de notificari si sa le repozitionati, ori sa le redimensionati. Tweak-ul va da optiunea de a schimba dimensiunile bannerelor de notificari si de a le repozitiona pe ecran, insa exista desigur si posibilitatea de a ascunde anumite elemente care sunt afisate in ele.

  Bulletin Pro va ofera o multitudine de optiuni pentru optimizarea sistemului de notificari din iOS 5, iar in curand il veti putea instala din Cydia la pretul de 1$.