Ai fi dispus sa renunti la achizitionarea iPad 3 in favoare iPad Mini?

  Dimineata v-am prezentat cele mai noi informatii in legatura cu tableta iPad Mini, stiti cam tot ce era de aflat in legatura cu ea si acum va intreb daca ati fi dispusi sa renuntati la iPad 3 in favoarea unei tablete iPad Mini.

29 COMENTARII

  1. Depinde de cum va fi live. La o prima vedere ar avea atuul portabilitatii marite, si al unor dimensiuni mai optime. Insa mi-e greu sa cred ca apple nu va face o diferentiere intre produse pentru a nu se canibaliza reciproc.

  2. depinde de performante….. dc ar avea aceleasi performante nu m-ar deranja… chiar ar fi mai gun un iPAd mini pt ca din diferenta de bani as lua cu o memorie mai mare

  3. Eu cred ca va fi dif la procesor, ram si grafica poate si autonomie. Nu mai pun display-ul pt ca este vizibil de inteles 🙂 Cred ca ma bag la un Ipad mini. Este mai accesibil financiar.

  4. Daca frige cand il ti in mana ca si ipad 3 sigur nu l-as achizitiona.Si categoric daca ar fi fara problema mentionata anterior as lua o varianta cu 3g/4g

  5. Cred ca da. Astep prezentarea oficiala sa vad cu ce specificatii vine si ce particularitati magige va incerca sa ne ia mintile.

  6. Nici o data… E cum ai trece de pe un SUV pe smart… Doar daca nici o data nu ai mers pe SUV, te multumesti cu ceva mic…

  7. nope. am ipad 2 si tot nu as renunta la el din cauza ecranului care pt mine la ipad mini e prea micut, nu cu mult dar….oricum pt cine are un buget mai limitat, ideea cu ipad mini e excelenta.