De cata protectie au nevoie iDevice-urile pentru a supravietui?

  Cand am achizitionat primul iPhone, am reusit sa ii zgarii serios ecranul la doar doua zile dupa ce am intrat in posesia sa. Zgarietura era adanca si chiar in mijlocul ecranului, iar din acel moment am devenit obsedat de protejarea sa pentru a nu-l afecta si in alte moduri. La cateva luni distanta am cumparat un iPhone 3GS nou pe care l-am “blindat” cu InvisibleSHIELD, iar in anul urmator am cumparat un iPhone 4 pe care am avut mai multe modele de folii. La doar cate luni dupa achizitionarea terminalului iPhone 4 am renuntat complet la foliile protectoare si decizia nu o regret inca.

  De-a lungul timpului am observat ca orice folie, indiferent cat de subtire este ea si ce spune producatorul, afecteaza calitatea imaginilor afisate de ecran dupa ce o plasati deasupra sa, iar renuntarea la folii de protectie a ecranului a fost, din punctul meu de vedere, o decizie buna. Chiar daca exista oricand posibilitatea de a scapa iPhone-ul jos si de a ii crapa ecranul, ideea de a renunta la ecranul Retina si la calitatea imaginilor sale ma face sa ma razgandesc de fiecare data cand ma incearca vreun gand de lipire a unei folii.

  Desigur ca am incercat sa protejez iPhone-urile, ele s-au zgariat atat pe ecran cat si pe carcasa, insa zgarieturile sunt superficiale si nu afecteaza in vreun fel calitatea imaginilor sau psihicul meu. Voi cum va protejati iDevice-urile? Merita oare sa renuntati la un ecran atat de viu pentru protectie?