Asa filmezi corect o vedeta precum Lady Gaga(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7FxBJmQL_Vo[/youtube]

  E greu de spus daca era iPad 2 sau 3, insa daca era iPad 2 atunci situatia e si mai hilara.

Thansk to Florin.

19 COMENTARII

  1. Da , frateee am vazut si eu ca o filma asistentul sau ce era cu ipad-ul…
    A fost si in Herastrau si tot asa , o filma baiatul ala cu un ipad…
    Putea sa-si aleaga alta fitza :))

  2. cred ca e al ei personal iPad-ul pt ca vad ca e filmata si in parc(vazut la tv..:))) )…probabil isi strange amintiri de peste tot pe unde merge,cine stie…iar la banii ei cred ca isi permite un iPad 3…;))

  3. Citez.. “in the Piata Constitutiei”. Daca tot vroia sa fie maestru/maestra in artele limbii engleze, putea sa scrie “in Constitutiei Square”. Asta e hilar, si pe langa si domnisoara cu iPadul. :))

  4. Sal nu stiu de ce vi se pare hilar eu locuiesc in new york si aicea foarte multi oameni folosesc ipad ul ptr poze si americani si turisti sa vedeti cata lume este in fata la ground zero cu ipadurile in mana facand poze.ptr ei este ceva normal

  5. pt. ca noi traim in Romania…restu’ il stii…cum si la ei ar fi bizar sau hilar ceva ce am face noi,toata lumea are ciudateniile ei..

  6. Daca americanii fac poze cu ipad, nu inseamna ca fac neaparat un lucru bun. Tabletele au o alta intrebuintare, nu sa faci poze cu ele.

  7. Daca nu era indicat sa faci poze cu o tableta, atunci nu mai puneau camere pe ea. Probabil tipa care filma, folosea tableta pentru ca filma HD, neavand la dispozitie o camera digitala adecvata.

  8. mie mi se par amuzanti aia care filmeaza cu camere fff proaste cu tel de 1-2 inch, si nu se intelege nimic cand arati la prieteni

  9. Mie mi se par retardati astia. Daca tot a vrut sa filmeze, de ce nu a facut-o cu iPhone-ul? Sunt sigur avea si unul din ala. Plus ca nici iPad-ul nu il tinea cum trebuie.

  10. Da bai … Aveti dreptate… Gaga nu a avut bani de o camera de filmat , si a pu-o pe fata sa o filmeze cu ipad-ul…. Si??? Care e problema ?? Eu chiar i.am vazut pe multi filman/fotografiind cu ipad-ul ;p