Fostul producator al keynote-urilor Apple actioneaza compania in instanta pentru ca a fost concediat desi i s-a asigurat slujba

  Wayne Goodrich, producatorul deja celebrelor keynote-uri ale Apple, a actionat in judecata compania dupa ce a fost concediat in urma cu doar cateva luni. El sustine ca Steve Jobs i-a promis ca job-ul sau este sigur in cadrul companiei Apple si daca la un moment dat compania nu va mai avea nevoie de el in acea pozitie, atunci i se va gasi un alt rol. Dupa decesul lui Jobs, conducerea companiei a avut o alta viziune cu privire la cariera lui Goodrich, asa ca in luna decembrie a anului trecut a ales sa il concedieze motivandu-si decizia pe probleme legate de business-ul companiei.

Goodrich said he was fired in December for what Apple said were “business reasons” not connected to his performance, according to a complaint filed Aug. 17 in California state court in San Jose. Goodrich, who worked for Jobs since 1998, was promised by late chairman of the world’s most valuable company in a one-on- one meeting in May 2005 that he would always have a job at Apple, according to the complaint. The conversation took place after Jobs’s return from medical leave to receive treatment for pancreatic cancer, Goodrich said.

  Desi nimeni nu poate confirma faptul ca Jobs ar fi declarat la vreun moment dat ca Goodrich nu va fi vreodata concediat de la Apple, fostul angajat cere acum daune pentru aparenta concediere fara vreo justa cauza. El cere companiei sa ii ofere actiunile pe care i le-a restrictionat cand acestea valorau de 7 ori mai putin si desigur ca isi cere o parte dintre salariile pierdute impreuna cu unele daune morale. Steve Jobs era cunoscut pentru faptul ca facea asemenea promisiuni in cadrul Apple, acum ramane de vazut daca in acest caz totul este adevarat sau nu.