Apple creste numarul de tablete iPad Mini comandate in septembrie

  Lansarea iPad Mini pare sa se apropie cu pasi repezi, cei de la Apple cerand partenerilor asiatici sa mareasca numarul de unitati produse in luna septembrie. Se estimeaza ca 4 milioane de tablete iPad Mini ar urma sa fie produse in aceasta luna, iar asta in conditiile in care pe data de 12 septembrie Apple ar urma sa prezinte oficial tableta intr-o conferinta. Tableta urmeaza sa arate exact precum in imaginile de mai sus, adica va avea bezelul de pe margini mult mai subtire decat in cazul iPad, va avea rezolutia 1024 x 768 a iPad 2 si va fi la fel de subtire precum iPod Touch-ul.

Supply volume of Apple’s 7.85-inch iPad is estimated to reach four million units per month starting in September in order to prepare for demand from year-end holidays, according to sources from the upstream supply chain. Rumors are circulating in the IT market that Apple will launch its 7.85-inch iPad in October with a thinner screen frame to allow the device to feature a bigger display area than other competing products and will also feature a resolution similar to that of iPad 2.

  Apple urmeaza sa lanseze aceasta tableta cu ecran de 7.85 inch pe o piata in care succesul este dat  de pretul minim de 200$ pe care Amazon si Google l-au preluat. Probabil Apple va alege sa vanda tableta la pretul de 250 – 300$, insa chiar si asa dispozitivul s-ar putea vinde in mult mai bine decat terminalele asemanatoare produse de concurenta.