Turn to silence dezactiveaza ringtone-ul atunci cand sunteti sunati

  Turn To silence este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar prin intermediul sau puteti dezactiva ringtone-ul care este rulat de iOS atunci cand sunteti sunati. In mod normal puteti face acest lucru apasand o data butonul Lock, insa acest tweak indeplineste aceeasi actiuni prin simpla repozitionare a iPhone-ului cu ecranul in jos pe masa. Practic daca va suna cineva si intoarceti iPhone-ul cu ecranul in jos, va fi dezactivat automat ringtone-ul terminalului vostru, functionalitatea fiind asemanatoare cu cea a tweak-ului Turn to hang up.

This tweak allows to silence the incoming calls simply by turning the device face down on a flat surface. Please visit the settings to enable/disable this tweak.

  Tweak-ul are un meniu in aplicatia Settings a iOS, iar acolo il puteti activa/dezactiva si nimic mai mult. Daca iPhone-ul vostru este pus cu ecranul pe masa cand sunteti sunati, atunci exist aposibilitatea ca el sa blocheze automat ringtone-ul si voi sa nu aflati ca ati fost sunat decat atunci cand deblocati iDevice-ul. Turn To silence este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

10 COMENTARII

  1. @zaone ca sa treci ringtonu pe silent apesi odata lock si ca sa dai hang up apesi de 2 ori
    @minimally se bazeaza be accelerometru nu pe senzor de lumina

  2. merge super bn,nu se compara cu turn to hang up,poti sa ai si husa si sa il ti si cu fata in jos tot suna,ca sa il dai pe silent apesi unu din butoanele de volum.

  3. Salut. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu asteasta aplicatie pas cu pas. Detin iphone 5s si nu reusesc sa gasesc. Multumesc