iStartupMovie ruleaza un clip video la pornirea iOS-ului(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dnJ_rfyQdxE[/youtube]

  iStartupMovie este un tweak despre care am vorbit acum un an de zile cand v-am spus ca prin intermediul sau puteti forta iOS-ul sa ruleze un clip video scurt la pornirea iDevice-ului vostru. Filmul ruleaza exact inainte ca noi sa avem acces la iOS deci nu functioneaza precum un boot logo si nici nu apare pana ce porneste sistemul de operare deci trebuie sa bootati in sistem inainte de a il vedea. Partea cea mai proasta este ca rularea acestui clip video ingreuneaza pornirea terminalului si rularea nu poate fi oprita asa ca trebuie sa asteptam pana se termina filmul.

Play a movie when springboard has finished loading! Like iStartupSound, only better! You can put a video of your favorite music clip or a video of your cat. After the video has finished playing, it will take you straight to the springboard. Put your .mov/.m4v files in /var/mobile/Library/StartupMovies. Use iStartupMovie Manager app to choose them.

  De anul trecut si pana acum tweak-ul a fost actualizat, contine filme noi si va permite sa le administrati pe cele disponibile in iDevice-ul vostru. iStartupMovie este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia.