LS CornerS implementeaza un efect interesant in LockScreen-ul iDevice-ului tau

  LS CornerS este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti implementa un efect interesant in LockScreen-ul iDevice-urilor voastre. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca toate elementele de pe ecran au fost mutate in coltul din dreapta sus a iDeveice-ului vostru si nu se mai regasesc in meniul central, asa cum le gandise Apple.  Tweak-ul functioneaza cu ajutorul JPEGifier, iar in meniul de setari al iOS trebuie sa alegeti ca ceasul sa afiseze ora in format 12h si nu 24.

Nice and Simple lockscreen modd inspired by android themes — Requires Wallpaper JPEGifier to select your lockscreen wall from Settings/Wallpaper — SSH into the folder theme to change language (English, French, German, Italian or Spanish) or change clock to 12h format. CODE BY ME. don’t use it without permission.

  LS CornerS este disponibil gratuit in Cydia, in repo-ul ModMyi.

10 COMENTARII

  1. zaone este doar o intrebare ..exista pe acest site o sectiune dedicata celor care pot arata modificari, theme si alte lucruri interesante celorlalti ?? ma gandeam ca ar fi totusi un lucru bun, ca fiecare sa puna o poza cu modificarile aduse , metodele si tweak-urile folosite pentru schimbarea totala interfetei a unui device ..ce parere ai?

  2. Exista forumul, acolo puteti arata orice. Pe un blog e imposibil sa faci asa ceva avand in vedere ca e nevoie de cateva sisteme speciale pentru incarcat poze, etc. Pe foruma veti deja tot.

  3. Intrebare: exista vreun tweak sau o tema care sa ascunda meniul aplicatiei telefonului (cand suni sa se vada pe tot ecranul poza contactului) sau sa devina mai transparenta? Multumesc anticipat!

  4. Recunos ca nu sunt un cunoscator a sistemelor de operare. Dar de data aceasta am instalat su wallpaper jpegifier si ls corner s si nu mi se intampla nimic cu lock screen-ul. Ma poate ajuta cineva cu niste pasi de urmat? Merci