Facemail deschide in aplicatia Facebook toate link-urile din email-urile primite de la Facebook

  Daca utilizati in mod constant reteaua de socializare Facebook si in aplicatia Mail a iOS ati logat adresa de email a contului de Facebook, atunci probabil primiti zilnic foarte multe email-uri cu notificari ale retelei de socializare. In acele email-uri aveti link-uri care va duc pe site-ul Facebook, iar daca le deschideti de pe iPhone veti accesa interfata mobila a Facebook prin Safari in loc sa deschideti aplicatia Facebook pentru iOS. Aici intervine tweak-ul Facemail care va da posibilitatea de a deschide interfata de notificari a aplicatiei Facebook de fiecare data cand accesati un link de notiricare trimis de Facebook.

Sick of emails from Facebook opening in Safari? Facemail causes the default Mail app to open the Facebook app and pop the notifications view instead of launching into Safari when a link is tapped.

  Practic, daca primiti un email in care sunteti notificati ca ati primit un like la o poza, daca accesati link-ul din acel email veti deschide automat interfata de notificari a aplicatiei Facebook pentru iOS si nu Safari. Tweak-ul este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.