SmartThings – dispozitivul care iti permite sa iti controlezi casa folosind aplicatii pentru iPhone(Video)

  SmartThings este un produs care urmeaza sa fie finantat prin intermediul Kickstarter, iar cu ajutorul sau veti putea controla casa voastra folosind simple aplicatii. SmartThings este un fel de calculator care functioneaza ca un hub ce face legatura dintre aplicatiile iDevice-ului vostru si dispozitivele destepte din casa. Practic puteti controla usile, luminile, senzorii de temperatura, senzori de miscare, prizele, termostatele, alarmele, si multe alte dispozitive destepte pe care trebuie sa le cumparati de la producatorii smartThings.

SmartThings makes it easy to connect the things in your physical world to the Internet. You can monitor, control, automate, and have fun with them from anywhere – at home, office, or on the go. We’ve made it possible to install apps that interact with your SmartThings, as well as online and other services. This unlocks a world of possibilities and and unlimited potential to make your life easier, more convenient and fun.  We call these SmartApps.

  Utilizatorii achizitioneaza SmartThings, achizitioneaza si celelalte dispozitive care se conecteaza la el si puteti fi atentionati prin aplicatiile din iPhone daca ati lasat usa deschisa, daca animalul vostru a iesit din casa, daca ati uitat ceva in priza, daca temperatura din casa a scazut sub o anumita valoare, plus multe altele. Pe masura ce primiti aceste mesaje puteti folosi aplicatiile pentru iOS si puteti controla diverse accesorii destepte din casa, totul prin intermediul internetului si totul oriunde v-ati afla.

  SmartThings este un dispozitiv extrem de destept, el va fi disponibil pentru 200$, insa va trebui sa achizitionati si alte accesorii pentru a il putea utiliza la adevarata lui valoare.

5 COMENTARII

  1. Interesant ! Daca celelalte componente pe care trebuie sa le folosesti de la ei nu vor costa de zeci de ori mai mult decat acel dispozitiv(200$) merita! Exista sisteme domotice similare ( care trebuie spus nu prea sunt pt muritorii de rand) dar care probabil nu sunt reunite toate functiile intr-o singura aplicatie cea ce vor sa faca ei , cea ce va fi minunat !