Magazinul online Apple este inchis, nu ne asteapta vreo surpriza importanta

  In aceasta seara compania Apple a inchis magazinul sau online si asta pentru ca fie efectueaza lucrari de mentenanta, fie implementeaza cate ceva nou. Multi asteapta ca Apple sa lanseze produse noi, insa acest scenariu pare putin probabil in momentul de fata deoarece peste doar doua saptamani compania urmeaza sa tina o conferinta in care va prezenta terminalul iPhone 5. E putin probabil sa sesizam vreo schimbare cand Apple Store-ul se va redeschide si nu va asteptati ca vreun produs nou sa apara.

4 COMENTARII

  1. Da. Au ceva probleme. Ieri am cumparat Nova 3 la 0,99 centi si din 10 dolari cat aveam de pe un tiket, am ramas doar cu 2,39 centi. :(. Nu stiu ce s-a intamplat si nici cum sa verific

  2. pe ce am cheltuit 7,61 dolari. Daca are cineva vreo idee, il ascult cu placere. Si inca ceva. Cand am dat sa fac update la cateva aplicatii nu m-a lasat. Am primit un mesaj de genul ” aplicatia se modifica si sa incerc mai incolo”. O zi buna la toata lumea.

  3. Lucian D. Multumesc frumos. M-am lamurit. Jocul era 0,99 am vrut sa-l cumpar, nu s-a putut arunci, iar mai tarziu am putut sa-l descarc dar a fost pe pretul de 6,99. Problema e ca nu m-a mai intrebat daca vreau sa-l cumpar la pretul asta. Asta e! Bine ca m-am lamurit. Asta sa-mi fie invatatura de minte. O zi buna.