Prima Pagina A6 Aceasta ar putea fi placa de baza a iPhone 5 cu chip...

Aceasta ar putea fi placa de baza a iPhone 5 cu chip A6

  Astazi au aparut o serie de imagini ale componentelor interne ale iPhone 5 si in imaginea de mai sus avem prezentat, probabil pentru prima oara, ceea ce pare a fi chip-ul A6 din noul terminal. S-a speculat ca acest chip ar putea contine un procesor quad-core, insa el trebuia sa ajunga in iPad 3 si stiti prea bine ca acolo a fost implementat un chip A5X. Daca aceasta imagine este 100% reala, atunci procesorul din iPhone 5 ar fi diferit de cel din iPad 3, insa deocamdata nimeni nu stie in ce consta aceasta diferenta.

  Cred ca sansele ca iPhone 5 sa aiba un procesor quad-core sunt minime, insa exista posibilitatea ca Apple sa implementeze un dual-core mai rapid, facut cu un proces de fabricatie nou care i-ar conferi o mult mai buna capacitate de a administra energia disponibila. Poza de mai sus nu este confirmata de cineva apropiat Apple, nu o priviti ca fiind 100% reala. La final va las in compania unui nou cablu de incarcare pe care ar trebui sa il vedeti in pachetul iPhone 5.

  • Anonymous

    Intrebarea este daca Apple o sa foloseasca tot un procesor bazat pe ARM Cortex A9, ca A5X sau o sa treaca la un procesor bazat pe ARM Cortex A15, care aduce un mare plus de performanta, chiar in varianta dual-core.
    Deja alti producatori folosesc procesoare bazate pe A15, chiar cu 4 core-uri.

  • Ionel CRACIUNEL

    @ 1 pai sa gandim logic… ce aplicatie din appstore ai luat si nu ti-a mers pe A5 ? ai gasit o aplicatie care functioneaza sacadat? poa` sa puna si 586 in el atat timp cat functioneaza toate aplicatiile corect. Acum daca faci telefonul mai gros mai mare si cu un i7 extreme edition ti se pare ca este mai performant sau ce ? Pui aceleasi aplicatii care functioneaza la fel.

  • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro - 27.08.2012 - 02.09.2012 | iDevice.ro()