Siri iti recomanda sa instalezi aplicatii pentru a intreprinde diverse task-uri in iOS

  Siri a fost privit ca un sistem inutil care nu avea ce cauta in iDevice-urile utilizatorilor, insa foarte multi competitori ai Apple s-au grabit sa dezvolte sisteme asemanatoare pentru propriile terminale. Desi Siri a inceput “timid”, pe parcurs Apple l-a imbunatatit si continua sa o faca, acum asistentul fiind capabil sa recomande utilizatorilor sa descarce aplicatii din App Store. Pentru inceput Siri poate recomanda utilizatorilor sa descarce aplicatia Apple Store pentru a afla cat costa un iPhone, insa in viitor cred ca dezvoltatorii vor putea folosi API-uri pentru a face Siri ceva mai inteligent.

  Butonul care apare in interfata Siri va directioneaza catre pagina din App Store a aplicatiei Apple Store si deocamdata totul functioneaza doar pentru americani. Nu am testat sistemul pe iOS 5.x, insa pe iOS 6 beta 4 functioneaza fara probleme.

Thanks to Romulus I.

6 COMENTARII

  1. daca nu a aparut pana acum, nici eu nu cred ca mai apare pentru ca am impresia ca la urmatorul update (OS 6 beta 5 sau GM) sa implementat multe functii ce are legatura cu iphone 5. In acest caz ei nu vor ca developerii sa se uite prin cod si sa afle detalii de iphone 5.