CEO-ul Samsung ar fi aflat abia dupa 4 zile ca Apple a castigat procesul din SUA

  Sambata trecuta un juriu format din 9 persoane a acordat castig de cauza companiei Apple intr-un proces impotriva celor de la Samsung, obligand coreenii sa plateasca 1.05 miliarde de dolari pentru incalcarea unor brevete de inventie. Desi informatia a fost preluata de toate marile publicatii de pe glob, CEO-ul Samsung a aflat vestea dupa abia 4 zile cand subordonatii sai si-au facut curaj si i-au spus. Se pare ca acestia erau speriati de felul in care va reactiona CEO-ul si au preferat sa astepte cateva zile pana sa ii spuna vestea, dar asta nu i-a ajutat prea mult.

According to the Korea Times, quoting an unnamed Samsung executive, this was Lee’s reaction: “The chairman calmed down and slightly closed his eyes after he was briefed. But he didn’t say anything further.” What the chairman said before he calmed down is left to our imagination.

  Avand in vedere ca informatia a fost atat de populara in ultima saptamana imi vine greu sa cred ca CEO-ul Samsung a aflat abia dupa 4 zile, deci ori este deconectat complet de la informatiile din media, ori stirea este o simpla minciuna.