BoostTurbine 2000 iti permite sa incarci un iPhone cu ajutorul unei manivele(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JC-IV1ZbibA[/youtube]

  La IFA Berlin 2012 inovatia atinge noi limite, iar BoostTurbine 2000 este cel mai bun exemplu in acest sens. Produsul este in sine o baterie externa capabila sa incarce orice fel dispozitive, insa inovatia consta in faptul ca energia oferita de baterie poate fi produsa de catre voi cu ajutorul unei manivele. In clipul video de mai sus aveti o demonstratie a modului in care functioneaza produsul, iar pentru a oferi 30 de secunde de incarcare dispozitivului vostru trebuie sa folositi manivela timp de 1 minut.

  Practic daca folositi acea manivela pentru cateva ore, veti reusi sa oferiti unui dispozitiv o incarcare destul de buna, insa trebuie sa aveti o forma fizica buna si rabdare destula. BoostTurbine va fi disponibila in doua versiuni: una care costa 60$ si are o baterie de 2000 mAh, si una de 50$ care are o baterie de 1000 mAh. In toamna produsele ar trebui sa ajunga pe piata.

4 COMENTARII

  1. Pe munte cred ca buna asta cand moare bateria, asta daca mai ai calorii de ars pentru a da iubitei un sms in care sa ii spui ca vei muri violat si mancat de urs