Prima Pagina aplicatii iOS 6 permite din nou instalarea aplicatiilor din App Store fara logarea...

iOS 6 permite din nou instalarea aplicatiilor din App Store fara logarea la un Apple ID

  Acum cateva luni de zile Apple a permis pentru prima oara utilizatorilor care au iOS 6 beta instalat sa descarce aplicatii gratuite din App Store(si sa faca update-uri) fara sa se mai logheze cu propriul Apple ID. Aceasta avea sa fie prima oara cand Apple permitea utilizatorilor sa faca asemenea actiuni fara logare si “bucuria” unor utilizatori nu a durat mult deoarece Apple a decis sa retraga functionalitatea. Acum se pare ca putem descarca din nou aplicatii din App Store fara a fi logati, in aceasta seara am reusit sa fac acest lucru de pe iOS 6 beta 4.

  De data aceasta pot fi instalate aplicatiile care au fost cumparate sau descarcate deja din App Store presupun ca modificarea are o legatura cu schimbarea design-ului sistemului de cautari. Nu cred ca in versiunea finala a iOS 6 vom putea descarca aplicatii cumparate deja/gratuite fara logare, insa sper ca update-urile sa nu mai necesite logarea in App Store.

 • Mihai

  Mi se pare normal sa nu iti ceara logare cand e free…nu se produce niciun prejudiciu.

 • gabriel

  Si de unde stie ce ai descarcat daca nu esti logat?

 • Well, App Store-ul stie cu ce te-ai logat anterior, asta nu e o chestie noua, e foarte veche.

 • Silviu2

  Ei bine eu vin acum si spun ca nu funcționează asa cum spui tu … Si știi de ce? Pentru ca imi cere sa ma loghez ca sa pot instala…

 • Andrey

  Daca ai luat un IPSW dupa net e posibil sa iti faca asa.

 • Silviu2

  Andrey ce importanta are daca e de pe net… Tot de la Apple este…. Update-urile făcute schimba orice modificare făcută in prealabil..

 • geotiberiu

  asta inseamna ca daca instalezi pe un device aplicati cu un alt id cand faci update nu ti le mai cer, nu?

 • Daniel

  am o nelamurire poate cineva imi poate spune…
  din pc’ul meu am creat unui prieten un Apple ID(cont iTunes) fara a folosi un card bancar.(sa poata instala app free)..iam conectat noul telefon la iTunes am logat noul lui id si am instalat aplicatii care erau (in in iTunes)cumparate de mine si totul funcioneaza normal…este normal???