Prima Pagina Apple Lansarea iPhone 5 din 21 septembrie ar putea fi internationala

Lansarea iPhone 5 din 21 septembrie ar putea fi internationala

  Acum cateva saptamani de zile a aparut un zvon care ne dadea de inteles ca Apple ar urma sa lanseze iPhone 5 doar in SUA pe data de 21 septembrie si pe 5 octombrie in restul tarilor. Doar o singura sursa a confirmat zvonul si el pare a fi destul de subtred in momentul de fata, deschiderea unui nou magazin Apple in Germania parand sa il infirme. In Stuttgart Apple programase deschiderea unui Apple Store pe data de 22 septembrie, insa compania a hotarat sa avanseze evenimentul cu 2 zile, totul urmand sa aiba loc pe 20 septembrie.

  Se speculeaza ca aceasta avansare ar confirma faptul ca iPhone 5 va fi lansat pe 21 septembrie in Germania, Apple actionand exact la fel in martie cand a avansat deschiderea unui Apple Store in Houston pentru a il include in evenimentul de lansare a tabletei iPad 3. Un comentator al acestui blog, care sustine ca lucreaza la Apple, spune ca la un magazin al companiei au fost deja livrate materiale promotionale care nu trebuie deschise pana pe 20 septembrie, insa nu sustin povestea. In final cred ca Apple va lansa iPhone 5 international pe 21 septembrie, altfel lansarea nu va avea impactul preconizat.

 • Bogdan

  De acord cu ultima fraza in special!

 • Maotsetoung

  Interesant, dar nu stiu ce sa spun concret! Sincer nu stiu daca va dati seama ce inseamna lucrul acesta, parca tot de la tine am citit un articol zaone ca, cam cu 1 luna de zile au inceput sa fabrice iPhone, ce vreau sa spun e ca Apple ar trebuii sa aiba un stoc foarte mare, imens ca sa acopere atatia clienti, europa si USA.

 • Cand trimit inviitatiile pentru evementul de prezentare a iPhone 5?

 • Ionut

  Sincer eu nu cred ca va fi prezentat pe 12 Septembrie. Dacă era sa il prezinte, pana acum auzeam ca va avea loc conferința de prezentare, dar mai sunt mai puțin de doua saptamâni si nimic… Cred ca tot prin Octombrie ar fi lansarea… Asta este părerea mea… Voi ce credeți?

 • David

  Si eu cred la fel , nu are cum sa fie lansat pe 12 septembrie .
  Detin un IPhone 4S si daca nu apare un IPhone 5 luna aceasta imi iau Galaxy s3

 • Angel

  …cred ca se joaca cu nervii nostri

 • adrianC

  @Ionut: mai sunt exact 7 zile!Daca nici azi nu sar cu invitatiile nu vom avea prezentare pe 12 ci spre sfarsitul lunii….