Orange Bloggers Bus Tour ma duce in Silicon Valley – taramul inovatiei!

  Multumita celor de la Orange Romania si France Telecom am ocazia de a participa in editia de anul acesta a Orange Bloggers Bus Tour, un eveniment care va avea loc in San Franscico, SUA. In decursul a 5 zile voi participa la conferinte si prezentari tinute la cateva dintre cele mai cunoscute companii din Silicon Valley, insa nu voi merge singur ci impreuna cu alti bloggeri din SUA, Franta, Finlanda, Marea Britanie sau China. iDevice.ro este singurul blog din Romania care are un reprezentant acolo si ma simt flatat, dar in acelasi timp onorat sa fac parte din echipa de oameni care va afla la ce lucreaza companiile din Sillicon Valley in momentul de fata.

  Tematica acestui Bloggers Bus Tour este inovatia in social media, geolocalizare si mobilitate, iar noi vom merge in “taramul inovatiei” la companii precum: Orange Labs, Adobe, Flipboard, Foursquare sau HP Labs pentru a vedea viitoarele tehnologii care vor ajunge pe piata. Voi publica pe blog cele mai interesante informatii din fiecare zi de vizite si probabil voi face live blogging pe blogul Orange.com, iar la final ar trebui sa aveti o idee cat se poate de clara in legatura cu tehnologiile care ne vor conduce in urmatorii ani. Orange Bloggers Bus Tour se desfasoara intre 17 si 21 septembrie in San Francisco, Bay Area si Sillicon Valley, iar daca sunteti in SUA nu ar strica sa participati la Orange International Blogger Day.

  Sincer sa fiu va fi interesant de vazut cum lucreaza companiile ale caror aplicatii multi dintre noi le utilizam zilnic, va fi interesant de vazut cum gandesc aceste companii si ce produse pregatesc ele pentru a concura pe pietele in care sunt implicate. La final le multumesc celor de la Orange pentru oportunitate si pentru onoarea de a ii reprezenta la Bloggers Bus Tour.