Prima Pagina aplicatii Smart Tools – o aplicatie interesanta pentru cei care lucreaza in domeniul...

Smart Tools – o aplicatie interesanta pentru cei care lucreaza in domeniul constructiilor

  Smart Tools este o aplicatie disponibil in App Store de ceva vreme si ea s-ar putea dovedi a fi extrem de utila pentru cei care lucreaza in domeniul constructiilor. Aplicatia este special conceputa pentru a prelua rolul unei rigle, sau a unor aparate care masoara unghiuri, ori aparate care va spun daca o suprafata este plana sau nu. In mod normal asemenea instrumente ar trebui sa le aiba orice persoana care lucreaza in acest domeniu, insa daca nu le aveti tot timpul la indemana, aplicatia le poate prelua functia.

  Aplicatia foloseste accelerometrul si giroscopul pentru a isi indeplini functiile, deci teoretic este cel putin la fel de exacta. Smart Tools este disponibila grauit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Smart Tools

Gratuit

s





Developer: nicolae rusu
Categoria: Utilities


Descriere: Bubble Level an instrument designed to indicate whether a surface is level or plumb.Works in two perpendicular directions.

Protractor a semicircular tool for measuring an angle or a circle.

Ruler the …


Dimensiunea aplicatiei este: 4.1 Mb


 • oakyx

  Clar o sa stea nea` Vasile plin cu ciment si noroi pe maini… cu iPhone 4S sa masoare daca suprafata este plana…

 • minimally

  Zaone scuze de offtopic. Am o intrebare. Poti schimba limba aplicatiei facebook pt ios ?

 • @minimally: Nu se schimba dupa limba setata pentru sistem?

 • @oakyx..bine spus..astea sunt aplicatii pt amatori..nu te pozi baza nici pe busola nici pe cumpana la iphone, este prea mic pt a da rezultate exacte..si in plus..nu se merita sa il bagi prin tot praful ca sa faci masuratori.

 • Claudiu daniel

  Pai constructor amator ! Tot constructor se chiama!! Sa pui un raft un frigider o …. sunt atatea lucruri care pot fi puse in nivel . Si ala cu noroi pe maine e eventul un gradinar . Iar cand torni beton trebuie sa ai nivelul tras nu stai atunci sa le dai ! Vezi ce inseamana sa nu o iei de jos si sa te trezesti cu iphonul in mana …nu stii la ce sa-l mai folosesti !