Prima Pagina Camera Sony lanseaza o camera video care poate fi controlata de un iPhone

Sony lanseaza o camera video care poate fi controlata de un iPhone

  La IFA Berlin 2012 cei de la Sony au prezentat un action cam interesant care poate fi controlat cu ajutorul unui iPhone. Terminalul se conecteaza cel mai probabil cu ajutorul unei aplicatii la camera si poate prelua feed-ul video direct de pe aceasta, insa poate controla felul in care camera inregistreaza. Ideea de a oferi utilizatorilor acces asupra camerei are logica daca privim aceasta camera precum una care poate fi montata pe capul unui motociclist care efectueaza un salt periculos, ori pe capul unui parasutist.

  Fiind o camera dedicata actiunii, controlarea ei de la distanta folosind un iPhone este logica, iar daca sunteti interesati sa o achizitionati, atunci in octombrie Sony o va aduce pe piata la pretul de 300€.

  • De ce nu si pentru Android?

  • Ask Sony.

  • Eram ironic 🙂

  • Hahahaha…Sony…Imi aduc aminte ca’mi luasem Imac in 2007 alaturi de prima camera HD pe Memory Stick Pro Duo…Am ajuns la faza in care vroiam sa capturez din camera pe Imac si descopar ca CD’ul dat de Sony nu ofera softul necesar pentru Apple…Ca de obicei, Apple in pas cu “moda” lansase cu o luna in urma suita ILife care sustinea captura AVCHD de la Sony…Si’au bagat mintile’n cap…:)