The New iPhone sau iPhone 5? O noua imagine ar trebui sa prezinte linia de asamblare a cutiilor pentru noul terminal

  In aceasta seara Apple a trimis invitatiile pentru evenimentul de prezentare a iPhone 5, eveniment care va avea loc pe data de 12 septembrie la ora 20:00, ora Romaniei, in San Francisco. Desi in invitatie Apple pare sa ne dea de inteles ca viitorul iPhone se va numi iPhone 5, imaginea de mai sus a aparut pe un blog din Olanda si ea prezinta ceea ce pare a fi o linie in care sunt produse cutiile noului iPhone. Pe aceste cutii ar fi inscriptionata denumirea The New iPhone si nu iPhone 5, asa cum sugereaza Apple.

  In imagine terminalul are un ecran de 4 inch cu 5 randuri de iconite, fara aplicatia Passbook, cu aplicatia YouTube care a fost scoasa din iOS 6 si are wallpaper-ul din OS X Mountain Lion ceea ce sugereaza faptul ca totul ar fi fals. Din moment ce Apple a dat foarte clar de inteles ca noul iPhone se va numi iPhone 5, cred ca imaginea este cat se poate de falsa.

15 COMENTARII

  1. @zaone. Cred ca e falsa sau poza cu iPhone e greșit făcută.
    1) aplicația YouTube apare pe Home screen (cea ce nu mai exista in iOS6)
    2) noua aplicație Passbook nu apare pe Home screen

  2. cat costa o coala de carton pe ca sa inscriptionezi ce vrea “muschiul” tau?….o aberatie mai mare ca asta n-am vazut,inca….daca n-o iau in calcul pe cea cu brevetul noului iphone…:)))) vad ca,chinezii sunt chititi pe Apple si produsele lor…cred ca o sa se termine tot cu un proces..:))))

  3. @zaone,cred ca te-ar interesea videoclipul asta: cik e primu videoclip cu prototipu de iphone 5,si eu cred ca il si porneste da chestia cu itunes e ilogica

  4. Este a patra generatie,pentru ca doua generatii au fost cu S in coada,3Gs si 4s…si la cum va arata noul terminal vor ramane la 4 generatii,dupa mine cel mai bine il numeau iPhone 4s2….

  5. Ce angajat s-ar poza cu ambalajul ? Poate doar unul care se vrea dat afara in secunda 2 . In al doilea rand telefonul din poza e foarte gros .

  6. Sunt de acord cu Wei Shen ! Cat de prost sa fii sa te pozezi cu ambalajul unui telefon care nici macar nu a iesit pe piata si “nu se stie” nimic despre el ???