Prima Pagina Android Eric Schmidt sustine ca Google a actionat prea tarziu pe piata tabletelor

Eric Schmidt sustine ca Google a actionat prea tarziu pe piata tabletelor

  In aceasta seara Google si Motorola au tinut o conferinta de presa in care au prezentat cateva produse noi, iar fostul CEO Eric Schmidt a dezvaluit si cateva informatii interesante. Conform lui 1.3 milioane de terminale Android sunt activate zilnic in lumea intreaga, cifra fiind cu 50% mai mare decat cea raportata in luna februarie. Dintre aceste 1.3 milioane de terminale activate zilnic, doar 70.000 sunt tablete si Schmidt sustine ca Google a actionat tarziu pe piata tabletelor, iar deocamdata compania nu pare sa fi gasit o metoda de a recupera avansul castigat de Apple.

  Desi Google a lansat tableta Nexus 7 acum cateva saptamani de zile, se pare ca ea nu a avut impactul sperat de companie, altfel numarul zilnic de activari ar fi fost mult mai mare. Probabil in viitor producatorii de tablete Android vor mai recupera o parte din cota de piata pierduta in fata Apple, dar deocamdata nimeni nu pare sa aiba o solutie.

 • Gabriel

  chiar nu vor recupera diferenta ce-i separa de Apple….e ca si cand ai zice ca sistemul Video2000 va invinge VHS….ce s-a pierdut, pierdut ramane!!

 • Interactiv

  Sunt curios daca ai vazut vreodata functionand un aparat pe sistem video 2000. Pot sa-ti spun ca a fost ani lumina mai bun dacat vhs. Din pacate, nu intotdeauna calitatea are castig de cauza. Mai sunt si alte aspecte care conteaza.

 • onu

  Daca nici calitatea nu face diferenta… hai sa aruncam blu-ray si sa luam DVD.

 • Onyx

  VHS-ul a castigat batalia la momentul respectiv, mare parte, datorita pretului scazut al suportului ( casetele ), in comparatie cu concurenta care era mult mai scumpa din punctul asta de vedere. A fost adoptat in schimb in televiziuni pt. o perioada, inclusiv la noi pe la inceputuri. Seara faina !

 • Interactiv

  Onu, bag de seama ca n-ai inteles nica.

 • Interactiv

  Hai sa-ti desenez, poate asa intelegi

  iOS mai bun decat android, dar are cota de piata mai mica

  Osx mai bun decat windows, dar are cota de piata mult mai mica.

  Si as mai putea continua pe tema asta. Pricepi acu ce am vrut sa zic?

 • @ Inter@ctiv: Nu, tot n-am inteles. Straduieste-te!

 • Interactiv

  n-are rost ūüėČ

 • @ G@briel: Comparatia e fortata, din moment ce VCC WAS, iar VHS IS. Androidul si iOS-ul sunt ambele pe piata, iar lupta este in toi. E dificil azi sa declaram un invingator, iar din punct de vedere probabilistic Google are sanse mai mari sa castige pe termen lung.

  Chiar daca noi aparam adesea copilareste idevice-urile si chiar daca suntem subiectivi (cred ca ne si place) totusi realitatea viitorului poate sa fie cu ceilalti (vezi Windows Phone 8)

 • @ inter@ctiv:

  Ideea era, si am vazut ca ai prins-o imediat, ca suntem o comunitate atat de mica, incat e recomandabil sa ne respectam intre noi si sa-i respectam si pe ceilalti (androizi).

  Are rost sa ne straduim sa numaram intai pana la 10 si apoi sa ne punem pe scris.. si plec de la premiza ca facem un dialog, nu un monolog.

  In plus, stiu ca esti un baiat foarte bun, mai bun decat mine.
  Sau de ce nu, inter@ctiv poti fi o fata de toata isprava.

 • Interactiv

  Chiar nu m-ai inteles: nu sunt partizanul nimanui, am telefon android, tableta apple si computer cu windows.