Prima Pagina accesorii O noua carcasa pentru iPhone4/4S iti transforma dispozitivul intr-un telefon Dual-Sim

O noua carcasa pentru iPhone4/4S iti transforma dispozitivul intr-un telefon Dual-Sim

 

  Producatorul de accesorii pentru terminale mobile thumbsUp lanseaza o noua carcasa pentru iPhone 4/4 S ce iti transforma dispozitivul intr-un telefon Dual-Sim. Carcasa dual-sim “gazduieste” doua cartele iar utilizatorii pot face trecerea de la una la alta  printr-o simpla apasare a unui buton montat pe carcasa. Aceasta are doua compartimente si doua adaptoare disponibile pentru cartelele SIM, indiferent daca acestea sunt versiuni standard sau micro, oferind, in acelasi timp, protectie impotriva loviturilor, cazaturilor si zgarieturilor aparure in cazul unor accidente. Consider acest produs fiind util in special pentru persoanele care calatoresc mult in strainatate, acestia putand introduce o cartela SIM locala intr-unul dintre compartimentele SIM, dar se se pot bucura in acelasi timp si de optiunea de a apela din noua la cealalta cartela SIM.

” The case requires NO software installation or tool for switching between the two SIM cards and it accepts both standard SIM and Micro SIM cards. Simply activate the switch on the outer case to change the SIM in use. “

  Carcasa este disponibila din aceasta luna si poate fi achitionata de pe acest website la pretul de 35 €.

 • Chebac Claudiu

  Asta doar ptr. telefoanele libere.

 • Csi02

  Oare se poate folosii si cu Gevey?

 • Bogdan

  Oare ambele cartele sunt active in acelasi timp? Sau numai pe rand?

 • Pe rand, cu un buton treci de la una la alta.

 • Claudiu daniel

  La bani astia merita !

 • Claudiu daniel

  Sigur ca sunt active ambele sau toate trei in cazul asta … si cand te suna sim ul principal pune linia 1 cand te suna al doilea nr pune linia 2 si a.s.m.d.

 • Bogdan

  In cazul asta isi merita banii,abia scap de telefonul de servici si pot folosi 2 in 1.

 • Sergiu

  Claudiu, scrie clar,,utilizatorii pot face trecerea de la una la alta  printr-o simpla apasare a unui buton montat pe carcasa” adica se trece de la o cartela la alta,mai pe romaneste can una e activata,cealalta e dezactivata.

 • de2nis

  @sergiu – ai avut vreodata ocazia de a avea un telefon dual sim? Eu zic ca in necunostinta de cauza mai bine taci decat sa vorbesti prostii, si mi se pare normal sa aiba un buton de trecere de pe o cartela la cealalta pentru cazul in care doresti sa folosesti acea cartela care doresti tu.

 • Sergiu

  @Claudiu- sunt in. Cunostiinta de cauza,am avut telefoane dual sim din fabrica si device-uri(ca in modul de fata) care nu iti permite sa fii online pe ambele telefoane, ne faci prosti si pe mine si pe zaone,citeste si comentariul 4 care e al lui, si el iti zice clar
  4. Zaone
  Sep 05 – 23:12
  Pe rand, cu un buton treci de la una la alta.” ceea ce denota ca NU sunt online amandoua cartele cum sustii tu in comentariul 6. Citeste cu atentie posturile si nu sarii cu concluziile tale irelevante… Tu ai impresia ca iti face iphoneul dual sim simultan adica sunt amansoua online si pe oricare cartele esti sunat iti arata dar bu e asa, iphoneul e construit pt 1 cartela, ce face acest device e sa iti comute telefonul de pe o cartela pe alta, cand e activa cartela 1, cartela 2 e dezactivata, daca ar fii ambele online la ce s-ar mai sinchisii zaone sa scrie clar,,se face trecerea de la una la alta printrun buton”?????? Daca sunt ambele online nu ai dc sa treci de la una la alta deoarece cand suni sau cand dai sms te intreaba sens sim 1 or sim 2. Una e telefon dual sim cu 2 sloturi pt sim, alta e un device care te ajuta sa treci de la o cartela la alta fara sa schimbi cartelele intee ele.

 • Sergiu

  @ Zaone- explicai tu diferenta intre telefon dual sim si device care iti ,,face” telefonul dual sim! Ca pe mine nu ma intelege omu.

 • Sergiu

  @Claudiu, scuze ca am mentionat numele tau in postu 10, eu vrbeam cu de2nis, dar din gresala am scris numele tau. sunt de pe telefon