Apple urmeaza sa lanseze noi verisuni ale iPod Touch, iPod Nano si iPod Shuffle

  Dupa informatiile privind noul iPhone 5, cei de la 9to5mac vin acum cu informatii despre noile iPod-uri pe care compania Apple urmeaza sa le prezinte saptamana viitoare. Conform lor, Apple ar pregati lansarea unor noi modele ale iPod Touch, iPod Nano si iPod Shuffle, insa deocamdata nu se stie cand vor fi disponibile aceste produse pe piata. In cazul iPod Touch-urilor Apple va tine pe piata modelul actual, insa ii va schimba usor design-ul probabil introducand un dock conector mai mic, si il va vinde la pretul celui mai ieftin iPod Touch disponibil acum. Pe langa el va lansa doua versiuni noi care probabil vor avea ecran de 4 inch si o parte a configuratiei hardware din iPhone 5, iar ele vor fi disponibile la preturi de 299/399$ si probabil vor putea fi achizitionate in diverse culori.

  iPod Shuffle va fi usor modificat de catre Apple, isi va pastra pretul de 49$, insa va fi disponibil in 8 culori si nu in doar cele 5 pe care Apple le prezinta in magazinul sau. iPod Nano-ul de anul acesta ar putea fi complet modificat de catre Apple, ar putea fi ceva mai mare decat versiunea actuala si va fi putin mai scump. El va fi disponibil tot in 8 culori, dar versiunea de baza de 16 GB care costa 169$ ar urma sa fie ceva mai scumpa, dar deocamdat animeni nu stie in ce va consta aceasta diferenta de pret.

  Anul acesta producatorii de accesorii pentru iPod-uri sunt atat de increzatori in zvonurile primite de la partenerii Apple incat s-au grabit sa produca unele carcase pe care le aveti prezentate mai jos.

6 COMENTARII