Fa-ti iPhone-ul sa straluceasca in intuneric cu ajutorul unui nou mod(Video)

[youtube]http://youtu.be/qGquV6I-1xA[/youtube]

  Pentru ca exista multi utilizatori dispusi sa isi modifice iPhone-urile asa cum altii isi modifica masinile, cei de la DesignMyi s-au gandit sa faca un mod pentru iPhone care “straluceste” in intuneric. In clipul video de mai sus aveti prezentat acest mod si observati ca el lumineaza partile laterale ale terminalului cand aveti o carcasa montata, insa partea centrala este cea mai importanta deoarece ea este luminata complet, dar in diverse culori. In clip nu se explica modalitatea prin care acele LED-uri isi iau energia din iPhone, insa presupun ca trebuie sa inlocuiti carcasa dispozitivului si sa conectati un cablu la placa de baza deoarece in dock nu este nimic conectat, iar mod-ul sigur nu are o baterie separata.

Dan from DesignMYi (http://www.DesignMYi.com) launches the first ever full glowing iPhone! This isn’t like the light-up Apple logo mod or the glow in the dark cases, we literally light up the entire back of the phone. The brightness is controlled by your regular screen brightness setting, and causes NO NOTICEABLE BATTERY DRAINAGE! Choose from over 10 colors!

  Nu stiu cat de adevarat este acest mod, insa el este foarte interesant, dar pe website-ul producatorilor deocamdata nu este listat pentru vanzare.