Prima Pagina Apple Avocatii Samsung afirma ca sistemul multitouch din Android nu este la fel...

Avocatii Samsung afirma ca sistemul multitouch din Android nu este la fel de bun precum cel din iOS

  In ziua de astazi producatorii de terminale mobile ar face orice pentru a scapa de un proces intentat de catre Apple, iar avocatii celor de la Samsung au afirmat ca sistemul multitouch din Android nu functioneaza la fel de bine precum cel din iOS. Afirmatia a fost facuta in fata unei instante din Olanda unde se judeca o actiune depusa de catre Apple impotriva Samsung pentru incalcarea unui brevet de inventie. Prin aceasta afirmatie avocatii Samsung au incercat sa convinga intanta ca terminalele din seria Galaxy nu au un sistem multitouch la fel de bun precum cel din iOS, iar ca tehnologia nu este incalcata.

Samsung has claimed that the way Android’s multitouch software works is not as good as Apple’s, in a bid to avoid a recall and ban on sales of its Android smartphones in a patent dispute with Apple in the Netherlands. Apple said in the Court of the Hague on Friday that Samsung should be banned from selling Android Galaxy devices in the Netherlands because Samsung infringes on a multitouch patent called “touch event model”. The patent describes technology that prevents smartphone users from pushing two buttons at the same time on the screen, such as the play and the delete button in a music application.

  Apple sustine ca terminalele Galaxy incalca un brevet de inventie pentru o tehnologie care impiedica apasarea simultana a doua butoane pe ecran, exemplul fiind apasarea simultana a butoanelor delete si play ale unei melodii din aplicatia Music. Apple vrea ca toate terminalele Samsung ce incalca acest brevet sa fie scoase din vanzare, iar o victorie aici ar presupune ca intreaga Europa sa ramana pentru o perioada de timp fara terminale Samsung deoarece subsidiarul din Olanda furnizeaza dispozitive pentru retaileriii din Europa.

In addition to a sales ban, Apple wants the judge to order a recall of all Galaxy devices that run Android 2.3 and higher from Dutch distributors and resellers. A sales ban in the Netherlands could also have an E.U.-wide effect because Samsung’s distribution center is located in the Netherlands.

  Avocatii ambelor companii s-au contrazis in fata instantei, cei de la Samsung sustinand ca implementarea din Android ar fi mai complexa si ar functiona intr-un mod diferit, dar si ca tehnologia Apple ar fi fost utilizata in trecut. Avocatii Apple au venit cu propriile argumente si ramane ca instanta sa decida cine are castig de cauza. Stim cu totii ca sistemul multitouch din Android nu este mai prost decat cel din iOS, insa instanta este cea care va decide daca apararea Samsung este reala sau nu.

 • vladc

  apple vs sansng parca e usele vs base sau invers, nu ma refer la ordine….never ending story…sincer, incep sa ma plictiseasca, ar tb sa se preocupe de noi si unii si altii, nu de razboaiele astea continue

 • Wei Shen 沈偉

  Daca Samsung nu ar mai copia totul s-ar termina de la sine .

 • Sidelol

  Offtopic: doar la mine nu merge app store? nu merge sa descarc aplicatiile

 • Prin instanta ar trebui sa impuna Samsung sa schimbe printr-ul update ce a copiat in sistem, nu sa scoata din vanzare. E prea penibil. Bine ca altii au lucrat si Apple foloseste o gramada resurse open-source, s-au gasit ei cei mai destepti din lume, toti ceilalti copie. De ce au implementat Notifications Center? Unde a fost ideea lor? Nu e copiere?

 • demyco79

  Victore, esti pe un site de iphonisti, ce naiba vrei sa vb de bine samsungul, never. vinovati nu sunt cei de la samsung sau de la apple, ci cei care dau curs la astfel de discutii. cu ce ma incalzeste pe mine ca samsung sau apple a copiat, a brevetat etc, cu absolut nimic. lor le merg afacerile mai departe, la fel si cu profitul lor, iar noi stam si ne contrazicem aiurea si ne dusmanim. folositi ce va place, ce va vine bine pe mana si lasati ura asta intre samsung si iphone. cel mai bun tel e cel care-ti place tie si care te multumeste, nu cel care ti-l recomand eu

 • Bcn

  Astfel de stiri apar pt astia mici cu cosuri pe fata care inca nu si-au dezvoltat o personalitate si cauta sa se regaseasca in tot felil de simboluri cool/pop. De multe ori m-am intrebat care e media varstei vizitatorilor acestui blog.

 • Zaone cred ca ai putea face un pool sa vedem media de varsta a vizitatorilor iDevice.ro

 • Sunt de toate varstele stai linistit.
  @Bcnntrgn@yahoo.com: Stirile astea sunt reale, daca nu-ti plac poti sa le ignori si sa citesti altele. Fie ca iti vine sa crezi sau nu, asta fac avocatii companiilor astora. O fi hilar, ti se pare pueril, asta e realitatea. Acum stiu ca toti va credeti superiori, dar lasati-o mai moale.
  @demyco79: Calmeaza-te, ai vorbit degeaba ceva ce nu are legatura cu ce am scris in articol.
  Mai aveti offtopic?

 • Wei Shen 沈偉

  Cred ca cei carora nu le convin subiectele despre iPhone si despre clona lor , Samsung , pot apasa frumosul X roșu din dreapta-sus a ecranului ( banuiesc ca nu au Mac , e prea scump si complicat pentru ei )

 • Danizz

  In toate bataliile astea avocatesti clar ca noi consumatorii nu prea avem de castigat..singurul lucru unde castigam este din concurenta..nu trebuie fie monopol asta o stie toata lumea…
  In alta oridine de idei..diferentele incep sa se vada la exclusivitati ( vezi nokia cu lady gaga) de exemplu cei de pe android nu au cum sa vada itunes festival ( aplicatie gratuita in appstore).care are concerte live in fiecare seara in aceasta luna ( pink usher norah jones muse ..etc) sau nu mai vorbesc de serviciul itunes u cu acces la cursurile marilor universitati din America asta mi se pare o chestie tare..sa stai la tine in sufragerie si sa-ti pui curs de medicina sau psihologie de la Oxford Cambrige..etc..Pentru asta jos palaria apple…iar androizii un pic de liniste pana sa ajunga la un asemenea nivel de acces..

 • Andreidon

  Samsung fans mai cititi odata titlu ,si acum stiti de ce iubim asa mult apple:)