Iata 7 concepte ale iPhone-ului pe care si designerii Apple le-au gandit cand lucrau pentru companie

  Anual pe internet apar diverse concepte ale terminalelor iPhone pe care Apple urmeaza sa le lanseze, aceste concepte fiind dezvoltate de catre designeri ce nu lucreaza pentru cei din Cupertino. Desi in mod normal conceptele de acest gen nu au vreo legatura cu ceea ce va produce Apple, acum cateva saptamani ne-au fost prezentate sute de imagini in care erau reproduse prototipurile pe care Apple le-a luat in calcul atunci cand dezvolta iPhone-ul. Dintre acele concepte ale Apple, cateva se potrivesc intr-o anumita masura cu unele concepte aparute pe piata si mai jos aveti o demonstratie a acestui lucru.

T3 – un concept facut in anul 2011 de o revista care prezenta lumii intregu un iPhone Nano pe care Apple l-a gandit putin diferit.

Acest concept eu il denumesc “Magic Mouse” deoarece dispozitivul seamana cu mouse-ul pe care Apple il vinde, iar acum cateva luni de zile vi l-am prezentat intr-un articol. Desigur ca si inginerii Apple l-au gandit intr-o formula asemanatoare care nu a mai ajuns pe piata.

Cunoscut drept iPhone 0805, acest concept a aparut pe internet in anul 2008 si poate inginerii Apple s-au inspirat putin din el cand au gandit forma urmatoarelor iPhone-uri.

iPhone 5G a fost publicat in anul 2011 de catre un designer frances, iar ceea ce a prezentat el internetului seamana foarte bine cu ceea ce inginerii Apple gandeau in interiorul campusului din Cupertino. Design-ul este asemanator cu cel al unui iPod Nano, insa din fericire nu a ajuns pe piata.

In 2009 design-ul acesta a circulat pe internet si el a fost facut in ideea de a imbunatati carcasa terminalului iPhone 2G aflat atunci in vanzare, dar Apple nu a dorit sa ofere mai mult de 2 culori pentru iPhone-urile sale.

Cei de la ADR Studio au facut multe concepte de-a lungul anilor, insa acesta este unul dintre cele mai ciudate, dar se pare ca nu doar ei au gandit asa deoarece in Cupertino unii ingineri credeau ca avem nevoie de un iPhone mai putin conventional.

Cel din urma design se numeste iPhone Pro, el a aparut pe internet acum cateva luni bune si singura asemanatre cu un prototip al Apple are legatura cu carcasa facuta din mai multe bucati, coincidenta facand ca iPhone 5 sa aiba exact aceeasi carcasa.

10 COMENTARII

  1. Hmm…sunt cateva concepte cu adevarat superbe si care reprezinta ceea ce multi ar fi dorit de la noul iphone in materie de design ..ramane sa vedem daca saptamana viitoare ne vom alege cu melanjul de design care a fost prezentat pana acum 🙁 sau apple va fi in stare sa scoata un iepure din palarie 🙂

  2. Zaone, eu tot nu reusesc sa inteleg de unde atata certitudine referitor la cum va arata noul iphone. Nu crezi ca formularea corecta ar fi “forma presupusa a iphone5”?