iPhone 5 este comparat cu iPhone 4S, Samsung Galaxy S III si Oppo Finder

iPhone 5, terminalul pe care Apple il va prezenta miercurea viitoare in cadrul unei conferinte, este asamblat pe componente si comparat cu iPhone 4S, Samsung Galaxy S III si Oppo Finder. Cel din urma dispozitiv a fost catalogat drept cel mai subtire terminal din lume, deci comparatia cu el are rolul de a demonstra cat de subtire este dispozitivul celor de la Apple. Comparatia cu restul terminalelor are un rolul de a va oferi un preview al celor ce vor urma. In cazul design-ului iPhone 5, observati ca sertarul SIM este mai mic, benzile laterale au o alta culoare, si restul modificarilor stiute deja raman in continuare valabile. Avand in vedere ca acel iPhone 5 are doar carcasa montata, imaginea pusa pe el este doar de prezentare.

21 COMENTARII

  1. Iphone 5 fake. Se vede clar la butonul silent, metalul de la receptor e de proasta calitate, si blitzul este portocaliu. Chinezarie pe baza zvonurile. Asteptam ziua de 12 septembeie pentru a vedea o comparatie reala.

  2. ,,Gaura” de langa camera poate fi microfonul de atenuare a sunetelor de ambianta. La 4 si 4S se regaseste langa portul de casti.

  3. cum pot face comparatie cu un telefon care nu stie nimeni inca cum arata ?…….ridicolo ,deja stirile de genul asta nici nu ar trebui sa le incarci

  4. Am curaj sa pun pariu ca iphone 5 nu va arata asa nici pe departe,sigur va avea alt design si spatele cred ca va fi din aluminiu.Daca va fi asa cum e cel prezentat de voi nu cred ca va avea un mare succes ,toti se astepta la ceva nou.

  5. Nu cred ca o sa aibă același design ca si Iphone 4S,încă nu se știe nimic,adeceti-va aminte înainte de lansarea Iphone 4S, toată lumea stai ca o sa fie Iphone 5 sau cel puțin cu design diferit de Iphone 4.Trebuie sa schimbe ceva.

  6. Pot spune ca singura problema e ca Apple ne-a surprins la fiecare generatie noua cu un alt design reusit si ca mi-ar fi placut sa ne surprinda si de aceasta data cu ceva care sa ne lase masca, insa in rest…nu as fi dezamagit daca acest model ar fi prezentat miercuri…acele margini metalice arata minunat, dau telefonului ceva ce nu am vazut scos pe piata de alta companie inafara de Apple, stil si clasa.
    Abia astept conferinta!

  7. @valeriu: Simplu, terminalul e facut in baza componentelor cu care se produce iPhone 5. ACum cine intelege ca aceste componente nu sunt finisate stie de ce ala nu arata ca un produs ce poate fi vandut. Cine nu intelege asta..

  8. voi chiar nu vedeti ca este o carcasa ieftina? d’aia are si culoarea aia cacanie la blitz pt ca nu exista un led acolo iar de incarcat cred ca se incarca wireless ca mufa aia duce lipsa acuta de pini…si surubele in cruce, si lipsa portocaliului la butonul de silent…..