Prima Pagina aplicatii MovementApp Pro schimba efectul rulat la deschiderea unei aplicatii din background

MovementApp Pro schimba efectul rulat la deschiderea unei aplicatii din background

  MovementApp Pro este un tweak lansat acum cateva luni de zile in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti modifica efectul care este rulat cand deschideti o aplicatie din background. Apple a gandit un singur efect pentru deschiderea aplicatiilor din background, insa cu ajutorul acestui tweak va puteti personaliza totul dupa bunul plac. MovementApp Pro are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, iar acolo aveti listate toate efectele gandite de catre dezvoltator, insa tot de acolo puteti activa/dezactiva tweak-ul.

  MovementApp Pro este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Daca nu poti introduce si un clip demo sa vedem ce si cum mai bine nu mai scrie tipu asta de stiri despre tweak-uri care modifica vizual ceva, fara suparare. Ori faci demo, cum se poarta in afara, ori sari peste stire, repet fara suparare, dar consider ca am dreptate.

 • Cand o sa am vreo 5 oare care sa scrie stiri, o sa am timp sa fac, cate un clip video pentru fiecare tweak mai mult sau mai putin important. Daca nu te intereseaza sa citesti informatiile, poti sa treci la altceva, nu e obligatoriu sa afli despre tweak-uri sau alte aplicatii din Cydia.

 • George

  L-am instalat , are doua efecte dar niciunul nu funcționează !!

 • theOS

  Razzvan are dreptate , ar prinde bine un video sau niste poze . Daca tu nu ai timp, poate se ofera un cititor sal faca si sa ti-l trimita.

 • Vesper

  Cam are dreptate razvan aici…tocmai asta e ideea zaone…ca ne intereseaza sa citim si de asta intra pe acest site…si un video chiar ar fi fost esential in cazul asta.

 • Ar fi, dar eu nu am timp sa il fac, pe lista mea de prioritati acel video este undeva jos rau de tot.
  @theOS: Daca se ofera, eu nu ma supar, dar de-acum e inutil.

 • Pingback: SwitcherEffect schimba efectul rulat la deschiderea unei aplicatii care ruleaza in background | iDevice.ro()