Conform unui analist, Tim Cook este plictisitor si nu ar trebui sa mai prezinte keynote-urile Apple

  Tim Cook este CEO al Apple de mai bine de un an de zile, el a mai detinut aceasta pozitie de cateva ori in cursul anilor 2006 – 2011 si a prezentat iPhone 3GS lumii intregi. Tim Cook nu este foarte carismatic, nu ii prea place sa “faca spectacol” pe scenele conferintelor Apple, el nu este un Steve Jobs si nici nu cred ca vom mai gasi unul ca el prea curand. Acest caracter relaxat al lui Tim Cook a facut ca ultimele conferinte Apple sa fie ceva mai plictisitoare, mai putin distractive si cred ca multi dintre voi sunt de acord cu mine, inclusiv un analist care spune ca Apple ar trebui sa angajeze vedete care sa le prezinte produsele.

I don’t think Apple is going to have a flop, but it will have real difficulty creating the kind of magic that Jobs was able to summon up. For instance, we’ll likely see a celebrity trotted out at the launch event to help create the kind of on-stage presence that Steve Jobs once had, and Tim Cook lacks.

  Desi analistul crede ca Apple va angaja vedete, care au experienta in prezentarea produselor, pentru viitoarele conferinte, adevarul este ca ii vom vedea pe cei din conducerea Apple mult timp de azi inainte in aceste evenimente. Da, Tim Cook nu este Steve Jobs, da conferintele Apple au devenit ceva mai banale, da este nevoie de ceva nou, dar totul trebuie sa vina din interiorul companiei, altfel Apple ar intra in randul celorlalte companii care nu au oameni indeajuns de priceputi pentru a isi prezenta marfa.

10 COMENTARII

  1. Oprah ar merge bine acolo unde trebuie… 🙂
    am facut un studiu pt cei interesati..Nu cred ca iphone 5 va fi mai mare de 122*59 in cazul in care va avea 4″ pentru ca in comparatie cu unele modele noi si reusite din punct de vedere al dimensiunilor au aparut modele gen motorola razr m care are 122*60 si are ecran 4.3″
    Ceea ce ma bucura pentru ca nu vad apple sa face ceva mai prejos de atat

  2. Mare pacat ca Jobs nu mai este, daca nu avea cancer, mai vedeam vreo 10 ani prezentari exceptionale. Probabil lipsa lui m-a si intors un pic impotriva Apple, in sensul ca acum 2 ani eram un fanboy Apple inrait, iar acum imi pare (sau poate asa si este) ca Apple face totul doar pentru bani… Vom trai si vom vedea, insa sper sa ne uimeasca in continuare cu produsele sale, indiferent cine le va prezenta, cu toate ca Jony Eve are un accent deosebit (britanic), o carisma puternica si as dori sa fie el cel ce conduce keynote-urile Apple.

  3. Apple sa angajeze pentru prezentari pe “taranul din spania” (see youtube), tipul ala ar fi cel mai bun..aplauze si rasete pe burta..
    “vai..dar ce avem aici…”:)))