Conform unui analist, Tim Cook este plictisitor si nu ar trebui sa mai prezinte keynote-urile Apple

10

  Tim Cook este CEO al Apple de mai bine de un an de zile, el a mai detinut aceasta pozitie de cateva ori in cursul anilor 2006 – 2011 si a prezentat iPhone 3GS lumii intregi. Tim Cook nu este foarte carismatic, nu ii prea place sa “faca spectacol” pe scenele conferintelor Apple, el nu este un Steve Jobs si nici nu cred ca vom mai gasi unul ca el prea curand. Acest caracter relaxat al lui Tim Cook a facut ca ultimele conferinte Apple sa fie ceva mai plictisitoare, mai putin distractive si cred ca multi dintre voi sunt de acord cu mine, inclusiv un analist care spune ca Apple ar trebui sa angajeze vedete care sa le prezinte produsele.

I don’t think Apple is going to have a flop, but it will have real difficulty creating the kind of magic that Jobs was able to summon up. For instance, we’ll likely see a celebrity trotted out at the launch event to help create the kind of on-stage presence that Steve Jobs once had, and Tim Cook lacks.

  Desi analistul crede ca Apple va angaja vedete, care au experienta in prezentarea produselor, pentru viitoarele conferinte, adevarul este ca ii vom vedea pe cei din conducerea Apple mult timp de azi inainte in aceste evenimente. Da, Tim Cook nu este Steve Jobs, da conferintele Apple au devenit ceva mai banale, da este nevoie de ceva nou, dar totul trebuie sa vina din interiorul companiei, altfel Apple ar intra in randul celorlalte companii care nu au oameni indeajuns de priceputi pentru a isi prezenta marfa.