Apple incearca sa impiedice scoaterea din vanzare a iDevice-urilor in Coreea de Sud

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca zeci de terminale ale Samsung si Apple vor fi scoase din vanzare din Coreea de Sud dupa ce o instanta a decis ca ambele companii si-au incalcat reciproc brevetele de inventie. iPhone 3GS, iPhone 4, iPad 1 si iPad 2 urmeaza sa fie scoase din vanzare in Coreea de Sud impreuna cu 12 terminale ale Samsung, insa Apple a depus deja, la instanta care a emis aceasta hotarare, o motiune prin care cere o suspendare a deciziei de a scoate din vanzare dispozitivele. Nu se stie ce motive a invocat Apple in aceasta cerere, insa important este daca instanta o va aproba sau nu.

Apple filed for a stay of execution with the Seoul Central District Court on September 10 to rescind the sales ban on the iPhone in Korea. The request is because of the ruling of August 24 handed down by its civil chamber that Apple had infringed upon Samsung’s 3G patents and the iPhone3GS, iPhone4, iPad1 and 2 should not be transferred, rented, imported or displayed.

  Pentru ca iDevice-urile sa fie scoase din vanzare Samsung trebuie sa indeplineasca anumite proceduri legale, iar coreenii sunt desigur interesati sa le indeplineasca, cat mai repede. Daca acele 4 iDevice-uri vor fi intr-adevar scoase din vanzare, atunci impactul asupra Apple va fi redus avand in vedere ca ele nu sunt varfurile de gama si nu genereaza vanzari foarte mari.