iPod Touch 5G – GPS, posibila camera mai buna, ar putea fi utilizat ca si controller pentru jocuri, ar putea fi disponibil in mai multe culori

  Cu doar cateva ore inaintea conferintei Apple un analist vine cu cateva informatii relativ noi si poate prea putin interesante in legatura cu subiectul. Pe langa tot ce am aflat ieri, el sustine ca iPod Touch-urile pe care Apple le va prezenta in aceasta seara ar urma sa contina un GPS, ar putea avea camere mai performante, ar urma sa fie disponibile in mai multe culori si ar urma sa poata fi utilizate ca si controller pentru jocuri. In ceea ce priveste camerele, se pare ca in fata dispozitivul va veni cu o camera FaceTime HD, iar camera principala ar urma sa fie una iSight de 5 megapixeli, asemanatoare sau poate identica, cu cea din iPad 3.

GPS: While the current iPod touch can in some cases determine fairly accurate location information based off of Wi-Fi access points, Kuo expects that the new iPod touch will incorporate built-in GPS in order to better capitalize on Apple’s new Maps app.

Camera improvements: Kuo expects the iPod touch to adopt a FaceTime HD camera on the front, as well as a significantly upgraded 5-megapixel rear camera.

Cross-device compatibility: The new iPod touch may be able to easily connect with iPad and Mac hardware to serve as a game controller or other accessory.

  In ceea ce priveste posibilitatea de a utiliza dispozitivul ca si controller, analistul spune ca am putea folosi iPod Touch-ul pentru a controla jocuri rulate pe Mac-uri sau alte iDevice-uri, insa imi vine greu sa cred ca Apple va oferi asa ceva acum. Informatiile acestea nu sunt complet noi, ele vin cu doar cateva ore inaintea prezentarii si conteaza relativ putin avand in vedere ca adevarul ne va fi dezvaluit de catre Apple la ora 20:00. Nu uitati ca puteti urmari totul aici.

10 COMENTARII

  1. pai ca sa folositi iphone-ul ca si controler pentru jocuri se poate folosi aplicatia MUNGO GAMER. trebuie instalat pe pc mungo gamer server si apoi iphone-ul devine volan pentru jocuri pe baza accelerometrului. legatura cu pc-ul se face pe baza wifi-ului. merge super si nu are lag aproape deloc.

  2. Daca asa vor arata cele 2 dispozitive: iphone si ipod cred ca vor sparge toate recordurile..este un design simplu elegant care place absolut oricui, si celor care iubesc abstractu si cei carora le place totu simplu.

  3. Vezi ca ai gresit aici:

    In ceea ce priveste camerele, se pare ca in fata dispozitivul va veni cu o camera FaceTime HD, iar camera frontala ar urma sa fie una iSight de 5 megapixeli, asemanatoare sau poate identica, cu cea din iPad 3.

    cea din spate poate fi de 5.