UPDATE: Apple anunta datele la care iPhone 5 va fi disponibil pentru precomanda din magazinul sau online

  Ieri Apple a spus ca incepand din 14 septembrie iPhone 5 va fi disponibil pentru precomanda in magazinele sale online, iar astazi a listat orele de la care veti putea precomanda terminalul. In toate magazinele Apple, care vand iPhone 5, Apple spune ca va deschide sesiunea de precomenzi incepand cu ora 12:01 AM Pacific Time. Facand un calcul pentru Romania, rezulta ca maine la ora 10:00 dimineata vor fi deschise precomenzile in SUA, iar acelasi orar ar putea fi respectat pentru restul tarilor din Europa care urmeaza sa vanda iPhone 5. Exista totusi posibilitatea ca acele tari sa ofere precomenzi pentru iPhone 5 chiar de la ora 00:00, ora locala a fiecarei tari, deci ar fi ideal sa urmariti si in aceasta seara website-urile Apple.

  Cu aceasta ocazie va anunt ca as cumpara si eu un iPhone 5, deci sunt interesat de cineva care ma poate ajuta. Ca informatie bonus va spun ca pe 23 septembrie vor fi si pe aeroportul Heathrow, din Londra, pentru cateva ore, deci as aprecia ajutorul oricui.

UPDATE: Apple a confirmat pentru Wired ca incepand cu ora 12:01 AM Pacific Time va vinde iPhone 5 in SUA si am actualizat intregul articol in consecinta.

UPDATE 2: Informatii noi gasiti in acest articol.