Apple vinde in Europa adaptoare micro-USB pentru noul Lightning dock

  Acum mai bine de un an de zile Apple a semnat un acord european prin care se obliga sa implementeze standardul micro-USB in terminalele sale, insa desigur ca nu s-a tinut de cuvant, dar pentru a respecta intr-o anumita masura ceea ce i-a cerut UE, a pus in vanzare cateva adaptoare. Anul trecut ele au fost disponibile pentru iPhone 4S, iar acum exista unul si pentru terminalul iPhone 5, europenii putand deja sa il achizitioneze. Adaptorul permite practic introducerea unui cablu micro-USB in el si prin conectarea la un iPhone permite incarcarea la orice priza fara nici cea mai mica problema.

The Lightning to Micro USB Adapter lets you connect an iPhone or iPod with Lightning connector to micro USB cables and chargers to sync and charge your device.

  Partea buna este ca putem folosi un cablu micro-USB si pentru a sincroniza terminalul cu un calculator, deci folosind acest adaptor nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti putea incarca iPhone 5-ul oriunde v-ati afla. Adaptoarele se vand in toate magazinele Apple la preturi de pana in 20€.