AT&T confirma recordul de precomenzi pentru iPhone 5

  In weekend v-am spus ca reprezentantii Apple au ramas surprinsi de numarul mare de precomenzi inregistrate pentru iPhone 5, iar acum cei de la AT&T confirma spusele omologilor din Cupertino. Operatorul de telefonie mobila din SUA sustine ca sesiunea de precomenzi pentru iPhone 5 a fost cea mai profitabila de pana acum, dispozitivul inregistrand mai multe precomenzi chiar si decat iPhone 4S. Cei de la AT&T numesc iPhone 5 drept iPhone-ul care s-a vandut cel mai rapid, iar asta spune multe despre cererea pe care o inregistreaza terminalul.

AT&T set a sales record with iPhone 5 over the weekend, making it the fastest-selling iPhone the company has ever offered.

  Anul trecut iPhone 4S s-a vandut in aproximativ 600.000 – 800.000 de exemplare la operatorul de telefonie mobila AT&T, deci precomenzile de anul acesta ar putea fi mai mari de 1 milion de unitati.

15 COMENTARII

  1. Lasa bah omul in pace! Nu vezi ca e postat de “Undercover”? Face si omul ce poate ca e doar de imprumut pana vine Zaone de prin lume 🙂 Daca ai inteles mesajul e suficient!

  2. Nu sunt ” de imprumut ” pentru ca nu sunt obiect.
    Am mai spus-o si o repet, zaone e plecat dar a scris si va mai scrie articole in limita timpului disponibil. In loc sa fiti ironici si sa sariti pe fiecare greseala typo la articolele scrise in graba, mai bine va abtineti.

  3. Eheee! Tu nu stii sa apreciezi omul care iti ia apararea! Eu nu am avut nici o intentie sa fiu ironic ci doar sa il calmez pe Raduku mami baietel, sa nu se mai dea voinicel 🙂

  4. @Undercover @Zaone ar trebuii facut un comic precum cele cu iPhone :)) Dar cu zaone :))
    ex: “Zaone: Noul iPhone 4 are 1 GB RAM” “Random dude:*i better post quick*OMG! iPhone 4?! Sau ai vrut sa zici iPhone 5?!” :)) ar fi funny :))