Flight Radar 24 – Aplicatia cu ajutorul careia poti urmari live traficul aerian

 FlightRadar24 se numara printre aplicatiile utile care nu ar trebui sa va lipseasca, aplicatie cu ajutorul careia puteti urmari live traficul aerian din cateva colturi ale lumii. Puteti afla printr-un simplu click pe harta lumii numele companiei aeriene, numarul zborului, tipul si indicativul avionului, unde se indreapta si de unde vine avionul respectiv; poti afla chiar si viteza, altitudinea, cate minute are intarziere, alertele emise de echipaje si multe alte detalii. Pe scurt puteti vedea practic tot ce vede un controlor de trafic!

Momentan aplicatia acopera doar anumite zone ale lumii, zone ca: Europa, Orientul Mijlociu, Sudul Rusiei, Japonia, estul Americilor, estul Australiei si partea continentală a Malaeziei. Aplicatia compatibila cu iPhone, iPod Touch si iPad este disponibila in App Store atat free dar si la 0.79 – varianta Pro


Pretul initial:
Numele:
FlightRadar24 Free

Gratuit

s





Developer: Svenska Resenatve…
Universala
Categoria: Travel


Descriere: This FREE version of the most popular flight-tracking app turns your iPhone or iPad into an air traffic radar and lets you see airplane traffic around the world in real-time. Download now to discover why m…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.0 Mb


Pretul initial:
0.79€
Numele:
FlightRadar24 Pro

0.79

s





Developer: Svenska Resenatve…
Universala
Categoria: Travel


Descriere: ### ONE WEEK PROMOTION – 67% OFF – ONLY $0.99 / 0.79 / 0.69 ###

Turn your iPhone or iPad into an air traffic radar and see airplane traffic around the world in real-time. Discover why millions are already…


Dimensiunea aplicatiei este: 14.0 Mb


21 COMENTARII

  1. O aplicatie de 2 lei si o Aberatie totala. Oare cum poti @zaone sa crezi asa ceva. Pai abia asteapta o aplicatie de genul adta cei din AllKaida … Hai ca m-ai facut sa rad. Ai uitat sa scri comic in paranteza

  2. MarioXXL nota 4, stai jos. Daca nu te pricepi nu vorbi.
    Folosesc serviciile lor de peste 2 ani de zile si aplicatia pt iOS de aproximativ 1an.Sunt extrem de multumit de ea.
    Informatiile sunt cat se poate de corecte. Mai nou poti urmari si zboruri intercontinentale. Pana acum ofereau informatii doar pt Europa.

  3. Eventual, poti spune ca e o aplicatie care prezice/deduce din orarul /programul zborurilor, si datele inregistrate pana acum momentul si locul unde ar TREBUI sa FIE aeronavele ….

  4. Il am de vreo 2 ani..sunt pasionat. E vero aplicatia, testat.. Si exista aplicatii cu care poți asculta ATC in timp real.. Si mai sunt si aplicatii care îți arată poziția unui zbor in timp real.. Dar așa ne place sa comentam ca sa ne aflam in treaba ..

  5. Daca nu stiti nu va mai aflati in treaba de dragul de a comenta.Eu lucrez la aeroport si totul este in timp real.Cel mai bun program este ,,Plane Finder” unde il puteti cobori si de pe ,,installous 5″.

  6. Bai baieti, vorbiti doar ca sa va aflati in treaba, aplicatia e geniala. Si eu tot de vreo 2 ani o am.Varianta full. Am folosit-o foarte des cand a trebuit sa iau pe cineva de la aeroport. Stiu exact unde e avionul si cand sa plec de acasa. Am verificat vizual de trei ori din parcarea de la otopeni sosiri. Este incredibil de precisa aplicatia. Delay-ul cred ca e undeva la 3-4 secunde

  7. Stati linistiti baieti ca nu toate avioanele apar pe acest radar. E corba de identificarea unor anumete tipuri de emitatoare montate pe avoane se tip cargo sau pasageri.
    Am testat aplicatia de mai multe ori si este destul de precisa. Este utila pentru cei care lucreaza intr-un domeniu care are legatura cu transportul aerian cargo sau de pasageri.
    “Teroristii” nu sunt interesati de aceste tipuri de avioane… (pentru cei stresati de “teroristi”).

  8. Confirm, aplicatia e super OK, o folosesc de luni bune si am testat-o ore in sir pe litoral anul acesta. E super funny pentru pasionati si nu numai. Nu sunt secrete coordonatele de zbor comerciale.

  9. @Marioxxl & Rundown. Doar pentru ca voua va e inutila nu inseamna ca e si pentru restul lumii. Eu lucrez in aeroport si ma ajuta intodeauna sa ajung la timp mai ales ca am program in functe do zborurile din ziua respectiva. Ps nu e free pentru o varinta full trebuie sa platesi extra insa isi face toti banii. E free doar daca intri pe site-lor.

  10. Daca nu ati zburat recent, va spun ca si in avion se arata live unde anume sunteti, pe harta. Presupun ca anumite date foarte neimportante din avion sau de la companie sunt transmise automat catre aplicatii de genul asta.

  11. Mai copii. Cum a-mi puteti spune voi mie ca aplicatiia asta “geniala” imi spune mie (unul care asteapta pe cineva la aeroport) toate “alertele” emise de echipaj. Si daca ala spune ca a pierdut un motor si se prabuseste voi va imaginati ce panica s-ar creea ???? Habar nu aveti cat de aberanti puteti fi. Chiar ma distrez pe comentariile voastre

  12. @Flo, le folosesc in paralel cu LiveATC in bacground pe LROP TWR/App. Poti “pierde” destul timp urmarind FR24Pro, devine captivant. Urmaream ieri cursa LH1422 Lufthansa la aterizare in timp ce controlorul de trafic a deviat spre dreapta un Turkish Airlines, fix ce se intampla pe LiveATC se petrecea si pe FR24Pro.