Iata ce functii ale iPhone 5 promoveaza Apple in magazinele sale

  iPhone 5 va fi disponibil din 21 septembrie in magazinele Apple si compania a trimis deja angajatilor materiale informationale in baza carora trebuie promovate dispozitivele. In aceste materiale Apple pune accent pe design-ul dispozitivului, pe ecranul mai mare, pe performantele chip-ului A6, pe conectivitatea 4G LTE, pe noile EarPods, pe conector si Camera. iOS 6 nu este uitat si angajatilor li se spune sa promoveze toate functiile noi ale sistemului de operare desi ele nu sunt intr-adevar inovatoare sau extrem de importante.

  Documentele le aveti mai jos si asa va faceti o idee in legatura cu ratiunea din spatele unor cuvinte spuse de angajatii Apple si nu numai.

9 COMENTARII

  1. Singurul motiv pentru care trec de la 4 la 5 este ecranu sincer…in rest nu ma tenteaza deloc dar il vreau pt dimensiunea ecranului:)

  2. Voi cumpara i5 doar ptr. ca am așteptat 2ani ( am i4 ) si între o oare care măsura ptr. ecran , procesor si calitatea materialelor folosite ( aluminiu si sticla )

  3. Cam aceeasi situatie si eu: am i4 si am fidelizare, doar nu o sa iau 4s,sg3 sau lumia. Ma tot intreb dc acest ecran wide si cu cat trece timpul realizez ca nu e chiar asa rau, spre ex: filmele si trailerele cu format scope se vor vedea pe tot ecranul; la jocuri butoanele acopereau o mare parte din ecran, acum vom avea o vedere mai larga a detaliilor; safari full screen si lista poate continua. Incep sa cred ca acest ecran wide vrea sa fie marea inovatie din i5 pentru ca e ceva nou, e unic si probabil va impune o noua moda in randul viitoarelor smartphonuri.

  4. nu trec. am i4s. ecarnul e suficient pt mine (jailbreak-ul – aplicatiile piratate), in plus vremurile si preturile ma fac sa spun pas si sa il admir in magazine sau in mana altora (cel putin momentan)

  5. @Marian – folosesti acelasi ID si vei avea acces la abolut toate aplicatiile care le ai si in momentul asta , plus tot ce e salvat in iCloud(numere de telefon , notite , eventual poze)