Iata conceptul interesant al unui Spotlight care nu va ajunge in terminale iPhone(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LxICuQFzBU0[/youtube]

  Spotlight este un sistem universal de cautari disponibil in iOS si OS X, Apple dandu-ne posibilitatea de a il utiliza pentru a gasi rapid aplicatii sau alte informatii din iDevice-urile noastre. Din pacate sistemul nu se descurca, chiar atat de grozav precum ar vrea multi utilizatori, asa ca prin clipul video de mai sus un designer incearca sa ne propuna un spotlight nou. Acest concept ne arata ca Spotlight-ul poate afisa informatii despre elementele cautate, el poate afisa butoane de interactiune cu acele elemente fara a mai deschide aplicatiile, plus multe altele.

Here’s my proposal for what Spotlight should be in iOS. At it’s core, it’s a filtering system for Spotlight results. However, the system goes deeper than that; it allows for searching through all applications without launching them, a file system for iOS, a Siri-like experience from Spotlight, a way to get your information quickly in order to get back what you were doing. 

  Desi sistemul este interesant, din pacate el nu va ajunge vreodata intr-un produs al Apple.

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca nu va ajunge. Este intr-adevar inovator si cred ca puterea de procesare a lui iPhone 5 este capabila sa ne ofere asa ceva. Sper sa il vedem totusi in cydia la un moment dat