Apple rezolva multe vulnerabilitati in iOS 6, inclusiv cea privind SMS spoofing-ul si testeaza deja viitoarea versiune a sistemului de operare

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca Pod2G a descoperit o vulnerabilitate a iOS-ului, si a altor sisteme de operare pentru terminale mobile, care permite hackerilor sa faca sms spoofing, adica sa preia identitatea oricui in mesajele trimise oricaror persoane. Atunci s-a iscat un mic scandal, Apple a recomandat utilizatorilor sa foloseasca iMessage pentru a fi in siguranta, insa intre timp a reparat vulnerabilitatea, si nu doar pe aceea. P0sixninja, celebrul hacker al Chronic Dev Team, sustine ca Apple a reparat multe probleme de securitate in iOS 6, insa sper ca printre ele sa nu se afle si vreun exploit care urma sa fie utilizat intr-o viitoare solutie de jailbreak.

  In alta ordine de idei, Will Strafach, cunoscut drept chronic, sustine ca Apple deja testeaza iOS 6.0.1 sau chiar 6.1, iar build-ul noii versiuni a iOS este 11A159. Acest personaj a avut intotdeauna informatii secrete, importante in legatura cu noi versiuni a iOS si ceea ce spune el poate fi considerat adevarat. Daca Apple deja testeaza o viitoare versiune a iOS 6, atunci ne putem astepta ca ea sa ajunga la noi in maxim 2 luni de zile, dupa o perioada de beta testing.

1 COMENTARIU